Luun agilitytreenit olivat tällä kertaa... vähemmän hyvät ;) Täytyy vaan koittaa muistaa, että vielä jokin aikaa sitten ne kaikki olivat tämmöisiä, nyt vain toisinaan. Tehtiin rataa, jonka alussa oli Turun kisoista lainattu Johannan tekemä haasteellinen alkusuora. Olinkin joitain videoita jo katsonut ja ajatellut, että sitä pitää joskus treenata. Enkä ole ainut, sitä on vissiin treenattu jo ainakin Liedossa ja Mouhijärvellä - ja nyt myös Lempäälässä :) Kannattaa etsiä youtubesta Jaakon ja Zenin versio hyppiksestä Att:n marraskuun kisoista, siinä alku sujui aika hienosti :)

Räpellettiin ensin koko rata läpi miljoonalla virheellä ja hyllyillä. Eka rima tippui kuitenkin vasta loppupuolella rataa, siinä pieni tauko. Puomi oli vika este ja siitä Marke heitti palkan eteen. Kyllä siellä joku pätkä kai onnistuikin. Ja pöytä oli Luulla hyvin muistissa, mutta jarrujen kanssa vähän säädettävää. Ekalla kertaa oli jo puoli koiraa pöydän yli, mutta kampesi itsensä takaisin... Tokallakin meni melkein pitkäksi ja lähti pois ilman lupaa.

Sitten tehtiin sitä alkua. Lopputreeni. Neljää estettä. Meni jo hermotkin Luuhun, kun rimoja alkoi lentää. Ja itseeni, kun ei vaan onnistunut. Koitin kakkoselle pakkovalssia ja pakkovalssijaakotusta, kolmoselle persjättöä ja neloselle pakkovalssia ja takaakiertoa + poispäinkäännöstä. Ongelma oli varmaan lähinnä kakkoselta lähdössä, jossa Luu jätti hyppäämättä ja tiputti rimaa. Tai sitten en vaan ehtinyt.

Jäähkälenkillä päätin jo, että teen tän kuvion joku tiistai kehariryhmälle ja jään sitten itse treenaamaan. Kyllä se vielä onnistuu!