Luu pääsi viikonloppuna kisaamaan molempina päivinä. Piti tukea Takkujen kisoja, kun kerrankin olivat pyytäneet ihan ulkopuoliset tuomarit ;) Lauantaina Kerminen ja sunnuntaina Wyffe.

Lauantaina oli kaksi aksarataa. Ihan kivoja molemmat. Ei nyt ihan helpoimpia, mutta mentävissä. Ekalla radalla Luu oli tosi kilttinä, jopa kokosi johonkin jarrutukseen! :o Kontakteilla taas vähän himmaili. Välistäveto oli melkoista vääntämistä ja puomia edeltävässä valssissa Luu tuli jaloille, mutta näistä nyt ei kumpikaan ollut mikään yllätys. Muuten ihan hyvä ja nolla!!! Päästiin palkinnoillekin, toiseksi. Böödi voitti ja valioitui.

Luu A

Toisella radalla tuli sitten jo vähän raivoa. Heti alussa tuli puomista läpi! Ei siis edes pysähtynyt, vaan suoraan läpi! Ja samalla raivolla heti rima alas. Myös aalta ja keinulta karkasi, vaikka pysähtyikin. Hupsista. Välistävetoon mun piti vääntää valssi, mutta vaihdoin lennosta sylkkäriin, joka jopa toimi. Muuten sitten ihan kiva ja nopein aika. Mutta se yksi rima, joten ei voittoa eikä tuplaa :p

Luu B

Sunnuntaina alkoi sokka olla jo enemmän irti. Ekan radan alku meni tosi hyvin, selvittiin meille niin vaikeasta kakkosen takaakierto-päällejuoksustakin. Mutta sitten Luu lipesi keppien jälkeen sivussa olevalle hypylle, kun ois pitänyt mennä suoraan. Siinä hajosi pakka hetkeksi ihan kunnolla, mutta kun päästiin rytmiin, loppu oli taas ihan hyvä. Aalta karkasi taas, pysäytin maahan. Puomilla pysyikin sitten.

Luu C

Myös hyppärin alku oli ihan hyvä, mutta sitten alkoi rimat lentää. Ja kun eka lensi, niin heti kaksi muuta siihen perään. Lopusta ei tullut enää mitään, kun en vaan ehtinyt sinne, minne olin kunnianhimoisesti suunnitellut.

Luu D