Arvoin viimeiseen asti, että ilmoitanko lauantain kisoihin Luun vai Syyn. Ja taas tuli tyhjä arpa, kun päädyin Syyhyn :D Toisaalta oli hyvä käydä vielä nämä kisat, koska se sinetöi päätökseen jättää apina vähän pidemmälle kisatauolle. Perusasioissakin on vielä työtä ja kaikkiaan treenilista on pitkä kuin nälkävuosi. Halusin kuitenkin hakea nyt kisakokemusta ja katsoa, mihin suuntaan homma lähtee kehittymään. Tulos oli, että huonoon. Kierrokset vaan nousee ja näissä kisoissa Syy oli niin huonossa mielentilassa, että ei kyennyt keskittymään oikeastaan mihinkään malttia vaativaan. Muutama juttu onnistuikin, mutta vielä useammassa se löi hanskat tiskiin ja huusi.

Ensimmäisellä radalla alkusuoran aa oli vielä (sivusilmällä nähdäkseni) ihan ok. Puomin loikkasi aika ylhäältä ja keppejä ei hakenut yhtään. Piti lopulta ottaa koirasta kiinni, että sain sen fokusoimaan kepeille. Sitten pujotteli hyvin. Keinusta tuli läpi, ja kun korjasin takaisin, huusi, hyppäsi uudestaan pois ja huusi... Tästä käveltiin pois.

Toiselle radalle oli vaihtunut tuomari ja siellä oli taas meille turhan hankalia kontakteille menoja ja poistumisia. Päätin kuitenkin, että jos loikkaa puomin ihan törkeästi, niin nyt keskeytän siihen. Ja näin kävi. Käskin Syyn rauhallisesti maahan ja se vaan paukutti siinä. Odotin hetken, että hiljenee ja sitten poistuttiin radalta.

Kolmas rata oli muunnelma ekasta. Osittain samaa ja osittain toiseen suuntaan. Alku oli hyvä ja Syy kokosi nätisti käännökseen. Sitten tuli keinu, josta taas läpi. Nyt pysyi kuitenkin korjauksella. Puomia ei osunut, mutta tuli siistimmin, ei siis erityistä loikkaa. Keppejä ei taaskaan hakenut, piti uusia varmaan pari kertaa. Ja sitten loppusuoran aan tuli jotenkin ihan hulluna lentäen. Siihen siis stoppi ja kiitos hei.

Hyppäri oli profiililtaan tosi kiva. Tässäkin kokosi kakkosen käännökseen nätisti. Renkaan hajotti, mutta muuten sujui kepeille asti. Niille ei taas millään. Toisti ainakin viisi kertaa sitä samaa, että oikein sisään ja sitten kaksi väliä. Ja ihan ilman erillistä käskyä, itse seisoin vaan paikallani. Nää oli tuomittu jostain syystä kielloiksi, eli hylly tästäkin. Keppien jälkeen vielä ohi hypystä, kun en päässyt yhtään edelle.

Nyt siis keskitytään treenaamaan ja työstämään kaikkea keskeneräistä. Katsotaan kisaamista uudestaan sitten ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa.

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, ulkoilma ja luonto