Maanantaina treenattiin poikkeuksellisesti jo uuden valkkuryhmän kanssa. Katja tulee kouluttamaan meitä muutaman kerran tulevan kauden aikana ja tänään oli alkutsekki. Tehtiin vähän vastaava kisamainen setti kuin renkaan leirillä, ei tosin ihan yhtä vaikea.

Kiertonouto. Ei muita häiriöitä kuin vasten paistava aurinko. Tuntui, että Luu ei nähnyt tolppaa kunnolla ja meni vähän kaarrellen. Ihan ok muuten. Palautus huono ja vinokin.

Tunnarissa ihan ok etsintä, mutta kerran saattoi ohittaa oman. Huono palautus tässäkin.

Ruudun eteenmeno samaan suuntaan kuin tunnari. En saanut Luuta alussa hyvin, vaan se jumahti vähän vasempaan. Sinne lähtikin. Parilla korjauksella ympyrään. Ruutuun lähti nyt paljon paremmalla asenteella ja aika suoraan! Mulla oli siellä pullo ohjurina ja lelu ruudussa. Jessasin vähän ennen ruutua, mutta siitä Luu lähti etsimään lelua ties mistä. Luulin, että oli jo lukinnut, mutta ajatus olikin vähän jossain muualla. Tehtiin lähetys uudestaan, sitten ok. Loppu erikseen, ihan ok, paitsi seuraamisessa inasen edessä.

Ohjatussa merkki vähän nihkeällä asenteella ja flänkkäsi. Nosto Luuksi ihan siisti, mutta palautus tässäkin huono.

Zetassa teki jonkun ihme nykäyksen tai ennakoinnin istumiseen. Muuten asennot ok. Seisomisesta ennakoi seuruuseen lähdön ja sitä ennen myös pompotti vähän.

Korjauskierroksella tehtiin ruutua. Taas lukittui eteenmenossa ensin vasempaan, mutta saatiin korjattua. Ja ruutuun meni nyt heti hyvin, lelu siellä tosin taas.

Lopuksi käytiin kaikkien setit läpi ja keskusteltiin jatkosta. Luun kanssa se mielentila on aina vaan työläin ja tärkein juttu. Teknisistä (ja toki vahvasti myös mielentilaan liittyvistä) jutuista pitää työstää nyt tämä ruutuasia ja sitten tehdä todella huonoille palautuksille jotain. Ja syksy etenee, joten ei muuta kuin hihat rullalle!