Tänään kisattiin tokon maajoukkuekarsinnassa SDP:llä. Vaikka kyse olikin isosta ja tasokkaasta kisasta, jotenkin en messarin jälkeen osannut jännittää juuri ollenkaan, vaan olin aika rennoin mielin. Mentiin ihan alussa numerolla 4. En tykkää yleensä mennä ihan alussa, mutta jälkikäteen tuntui ihan kivalta, kun sai loppupäivän vaan rauhassa katsella. Se oman vuoron kyttääminen on kuitenkin aika stressaavaa.

Ensimmäisessä kehässä tehtiin paikallaolot, jotka tuomaroi Riitta Räsänen.

Istuminen 10 - Oli alkanut kytätä Katia jossain vaiheessa todella intensiivisesti, eikä Kati uskaltanut sitten hievahtaakaan.

Paikkamakuu 10 - Meni alas nenä edellä. Oli korjannut melkein heti pään tassun päälle (mur) ja kohta nostanut pään ylös (iso MUR!). Oli kuulemma ollut kuitenkin rauhallisesti. Nousussa jätti toisen tassun eteen.

Sitten siirryttiin toiseen kehään, jossa arvosteli Jaana Tala.

Ruutu 6 - Ihan ok merkille, mutta itse taisin antaa pysäytyskäskyn turhan myöhään...? Ruutuun mennessä katseli vasemmalle (siellä oli merkkejä, osa koirista kaarsikin sinne päin), mutta ihan hyvin ruutuun. Sivulletullessa juoksi sitten mua päin niin, että menetin tasapainoni, hyvä etten kaatunut. Sika! Voin sanoa, että teki mieli antaa palautetta. Saattoi siinä myös vähän liukastua, mutta ei kyllä voinut olla ihan puhdas vahinko.

Idari 6 - Keskittyi huonosti, kyyläsi merkkejä ja seuraaminen oli kamalaa. Itse olin edelleen vihainen ruudusta... Ei istunut, muut asennot hyvin.

Luoksetulo 9 - Seisominen oli huono, maahanmeno ihan hyvä. Ja tuli sitten suoraan sivulle...?! Ihan siististi, eli ei siitä pisteitä lähtenyt...

Kaukot 6 - Asenne super, tekniikka omaa tasoa. Liikkui siis S-M- ja S-I-vaihdoissa. Oltaisiin varmaan saatu kasi, mutta sivulle palatessa astuin Luun takatassun päälle ja se nousi istumaan. Täysin ohjaajan piikkiin siis kahdeksan pisteen menetys lopputuloksessa.

Hyppynouto 10 - Palautusasento inasen kaukana ja musta vähän vinokin, mutta tästä sai muutenkin tänään helppoja kymppejä. Kalistelukaan ei olisi haitannut, mutta Luu piti hyvin.

SItten takaisin Räsäsen kehään, jossa tehtiin loput yksilöliikkeet.

Ohjattu 9,5 - Merkki aika hyvä! Meille tuli vasen, ja nosti tietty edestä. Ihan siististi kuitenkin, mutta teki aikamoisen kaarroksen kapulan kanssa. Palautuksessa ei meinannut irrottaa... Ei onneksi tarvittu toista käskyä ja tästä rokotettiin vain puolikas.

Seuraaminen 7,5 - Itseeni olin tyytyväinen :) Keskityin vain seuraamaan liikkurin ohjeita, enkä välittänyt koirasta mitään. Tiesin, että seuraaminen on kamalaa joka tapauksessa, enkä sille mitään olisi mahtanut. Juoksussa lähenteli jopa siedettävää.

Tunnari 10 - Vähän jännitti ;) Luu teki niin hyvin kuin osasi!

Sitten jännättiin ja ynnäiltiin pisteitä. Hyvältä vaikutti, mutta en uskaltanut iloita, ennen kuin tulostaululle ilmestyivät Luun 263 pistettä. Sijoitus oli viimeinen ykkösen saaneista, ja niitä oli paljon. Mutta se riitti meille vallan hyvin!

Nyt sitten alkaa se treenaaminen! :D

Video (Kiitos Maijulle!)