Melkein arkista jo. (Pääsiäis)maanantai ja valkkutokot. Avattiin päätyovi ja päästettiin ihana auringonpaiste sisään, ah!

Tunnaria alkuun. Eka niin, että menin kapuloiden lähelle muistuttamaan. Sitten normisti. Nyt oli ihan ok. Vähän turhan läheltä haistelee vaan.

Kaukot jalkapuulla ja ihmishäiriöillä. Vilkuili kyllä, mutta ei missannut yhtään vaihtoa. Eikä kuulemma yrittänyt liikuttaa tassuja. Näitä pitäis tehdä, skarppasi kivasti ja oli kuulolla, vaikka mun ja Luun välissä seisoi joku.

Ohjattu, oikea. Kapulan vieressä leluja. Ja mikä sika...! Nappasi ihan pokalla lelun KAKSI kertaa...! :D Piti jo käydä taluttamassa kapulalle ja muistuttamassa, mitä tässä piti tehdä. Sitten ok, ja nostokin semmoinen varovainen.

Hyppynoudossa palautushäiriköintiä. Maiju yritti vauhtipalkata sivulletulon puolella... Tai siis vauhtipalkkasi, sillä meni tähänkin ihan empimättä! Voi jessus, mitä touhua! :D Seuraavalla ei sentään mennyt, mutta tuli huonosti sivulle. Kolmannella sitten hyvä palautus ja oikee asenne.

Luoksetulon stoppia. Ei tehnyt millään kunnolla, oli tosi löysä. Palautin ja nuhtelin vissiin kolme kertaa, sitten oli pakko ottaa jo avuilla. Saattoi jäädä ajattelemaan takapalkkaa. Ne ohjatun hämylelut olivat edelleen siellä takana ja varmaan tiesi, että Minnallakin on lelu. Ja olen nyt muutaman kerran tehnyt näitä apparille vapautuksia.

Luoksetulot ihan normisti, makuu lyhempi. Hyvin kaikkinensa. Istumisessa oli kuulemma tuijotellut jossain syystä liikkuria (?).

Itsekseni tein idarin seuraamista. Semmoista ärsyttävästi vähän edistävää ja vähän painavaa. Pahimmat keulimiset jäivät pois.

Merkkiä ja ruutua. Ruutu oli u-putken edessä. Lähetin pari kertaa putkeen (ekalla yritti jäädä ruutuun) ja sitten ruutuun. Ei jäänyt putki päälle ;) Lopuksi hinkattiin alkua ja merkkiä. Kun oli päässyt juoksemaan pari kertaa putkeen ja ruutuun, niin lähti heti mopo keulimaan. Silmät vaan pyöri päässä. Piti seurauttaa tassut takaisin maanpinnalle.