Alkeet käytiin jo pentulaatikolla ;)

Tänään käytiin Katilla moikkaamassa serkkupoikia ja mummulassa rallaamassa Nipsun kanssa. Isot pojat olivat vielä vähän jänskiä ja kuurainen maa tuntui kylmältä tassujen alla. Vähän pystyi silti söpöilemään:

Nipsulassa Luu unohti olevansa vain pieni ja viaton koiranpentu ja painoi Nipsun kanssa aika menoa ympäri kämppää. Vähän kun se tuosta kasvaa ja muuttuu vähemmän kömpelöksi, moista ei voi kyllä sisätiloissa sallia. Nipsu osasi leikkiä ihan kohtuullisen nätisti, vaikka intoutuikin välillä pomottamaan pienempäänsä. Aika pokalla pienikin kävi kyllä sitten pöllimässä Nipsun leluja...

Mutta eiköhän tulevaisuuden leikkikavereita löydy ihan tästä lähisuvustakin :)

Ensimmäinen yö sujui Luun puolesta varsin rauhallisesti, tosin sen mielestä aamu alkoi jo kuuden aikaan, vaikka kukuttiin illalla melkein puoliyöhön. Tuittu sen sijaan valvotti alkuyöstä, kun se ei voinut mennä nukkumaan Luun aamupalan odottaessa keittiön pöydällä. Se vaan steppasi keittiössä ja vinkui. Lopulta oli pakko käydä telkeämässä ruokakippo jääkaappiin.

Aamulla opeteltiin jo yksinoloakin, kun käytiin Tuitun kanssa kaksin laatuaikalenkillä. Luu jäi vikisemään aitaukseensa (oli lievässä yliväsymystilassa), mutta kömpi hereille varsin rauhallisen oloisena, kun tulimme takaisin. Illalla molemmat joutuvat jäämään keskenään vielä reiluksi pariksi tunniksi, kun menen kouluttamaan ja jumppaamaan. Tämän päivän autoilut sujuivat pennulta kuin vanhalta tekijältä. Unta palloon vaan!