La 26.5. kisattiin Luun ja Nipsun kanssa pari starttia Valkeakoskella. Olisi kyllä pitänyt jättää väliin koko kisapäivä. Jo ekalla radalla viikko sitten ihan pienesti kipeytynyt reisi tuli vähän enemmän kipeäksi. Ja koska ratojahan ei voi jättää juoksematta (...), lopputulos neljän radan, jäähkälenkin ja automatkan jälkeen oli se, että pystyin hädin tuskin astumaan jalalla ja koko reisi turposi aivan pinkeäksi. Oletettu diagnoosi revähdys. Sitten ollaankin levätty ja jännitetty, että kestääkö jalka juosta SM-kisoissa.

Nipsun kanssa tehtiin kuitenkin molemmilla radoilla nolla. Meno oli vaan sekä koiralla ja ohjaajalla jotenkin todella tahmaista ja ajat hitaita. Sijoitukset 3. ja 2. ja koska eka rata oli myös shelttimestaruuskisa, myös siitä kolmas sija. Arvonnassa sentään kävi tuuri ja saatiin iso ruokasäkki :D

Eka rata videolla

Luunkin kanssa tuntui takkuiselta, mutta toisella radalla sujui jo ihan kivan tuntuisesti loppuun asti, jossa Luu lipesi putkeen. Ekalla radallakin vaan yksi rima heti alussa ja sitten hylly lopusta.

Eka rata videolla