Luistelukentän reunalle kävi Luun kanssa tiemme taas.

Aloitettiin niillä ruutujutuilla. Alkuun taas edestä lähetystä ja näyttöjä. Jotain pientä, mutta pian alkoi sujua. Teki tosi hienosti ruudun sivuilta ja aika kivasti myös takaa. Viimeiseksi jätin sen ihan reunanauhan päälle oikeaan sivuun, mutta se olikin haastavampi. Korjasi sivusuunnassa ok, mutta liian eteen. Ja kun ei sujunut, alkoi säätää. Korjasin vaan kärsivällisesti, ja meni sekin sitten lopulta jotenkin päin. Heh, kyllä kahdessakin treenissä saa näköjään ihmeitä aikaan.

Vähän seuraamista. Kokonaan ilman kainalopalkkaa. Palkkasin nyt niitä liikkeellelähtöjä, jotka eilen hajoilivat. Ihan hyviä olivatkin. Hyvältä tuntui muutenkin.

Kaukojen tekniikkaa. Ensin palkkasin pari M-S-vaihtoa. Ei onneksi enää tarjoillut sitä istumista. Sitten pelkkää tekniikkajumppaa ilman jättöjä. Istumiset ei nyt meinaa millään pysyä paketissa, kun Luu yrittää liikaa. Oli vaikeaa erottaa huonoa tekniikkaa ja pelkkää lumella liukumista vaihdon nopeuden takia. Maahanmenot oli hyviä. Nekin saisi kyllä tehdä aavistuksen korostetummin niiaten, nyt "rysähtää" mun makuun liikaa, vaikka tassut pysyykin liimattuna.

Muutama jäävä oikealla seuruusta. Ekan seisomisen istui, sen jälkeen kaikki ok.

Ruutua vielä pitkästä matkasta merkiltä, johon vein. Ensin vasemmalle. Jäi liian eteen, ehkä juuri ruudun keskiosan etupuolelle. Sanoin höpöhöpöt ja korjasin oikeaan paikkaan. Uusinnalla sitten hyvä. Oikealle sama homma, jäi ensin liian eteen. Taas korjaus ja uusinnalla tosi hyvä. Palkkasin tämän vain namilla ja otin vielä kerran. Nyt meni niin täydellisesti kuin vaan voi mennä. Lujaa, ihan keskelle ja niin taakse kuin voi olemalla vielä selvästi ruudussa :)

Viimeiseksi tunnaria, jota ei olla tehty koko tauon aikana, eli reiluun kuukauteen. Jaiks. Tein harvan ringin, vääriä kahdeksan. Oma kello kahdessa. Onnistui jotenkin missaamaan sen niin, että haisteli ringin kahteen kertaan ennen kuin osui kohdalle. Toisella kierroksella näki, miten meinasi herpaantua, mutta malttoi silti tehdä korrektisti loppuun. Palautti niin kivaa vauhtia, että palkkasin ex tempore vauhdista... Tai siis kehuin ja pyörittelin, ennen kuin kaivoin lelun. Tehtiin vielä toinen, oma nyt jossain seiskassa. Tää oli tosi hyvä, nosti oman heti, kun osui sen kohdalle. Palkkasin taas samoin, kun tuli reipasta vauhtia. Loppuun sitten pari palautusta erikseen.