Hallilla oli kokeen takia täyttä, mutta pakko oli päästä treenaamaan, joten suunnattiin sinne tänään aamukahdeksalta! :o (Ja minähän _en_ ole aamuihminen.) Oli kyllä hyvä, koemainen rauha hallissa, kun vain muutamia vaimeita ääniä muilta kentiltä.

Syy teki eka palkattoman setin. Liikkeestä maahanmenossa tekniikka ei toimi, mutta muuten hyvä. Heilutti söpösti häntää odottaessaan :) Kaukot tein ihan läheltä. Istuminen ei ihan puhdas ja palatessa meni ensin maahan. Luoksetulossa lähti heti, mutta tuli vähän kyselevästi, annoin varuiksi uuden käskyn. Ja vikana pito, josta palkkasin heti pienestä vedosta. Kovasti tarvitaan vielä rutiinia, mutta kyllä nää tästä etenee!

Pitoa ja sivulle nostoa tehtiin vielä lisää. Nyt tuntui, että toimi namilla paremmin. Ehkä koska ollaan tehty näitä paljon kotitreeninä. Seuraamisessa keskityttiin juoksuun ja peruutukseen. Juoksussa tajuaa ehkä jo tarjota ravia, mutta paikka on vielä turhan edessä. Peruutusta saatiin sinne päin jo ilman seinääkin. Vikaksi ruutua, lelulle lähettäen ja lähempää näytöillä. Paikka on vielä aika hakusessa, vaikka ruudun sisään osuukin.

Luu teki melkein kaikki liikkeet. Kaukoissa oli taas vähän tahmainen, teki sitkeästi sekä m-i että i-s aina välillä huonosti. Zetasta pelkkää seuraamista palkkaillen. Ihan alussa meinasi mennä jähmyksi, pitäisikin muistaa olla tarkka seuraamisen ekasta askeleesta! Tunnari oli oikein hyvä, reipas vauhti, tarkka haistelu ja oman nosto heti kohdalla. Palautuksen loppua palkkailin muutaman kerran. Ohjattu samoin ok, ja nameja tässäkin lopusta. Luoksetulo kokonaisena maton kanssa. Annoin käskyn turhan myöhään ja tuli reilusti maton yli. Pisti kyllä voimaa stoppiin, mutta teki sen isohkolla loikalla... Käskytin vaan takaisin matolle muistutukseksi, ei jääty hinkkaamaan. Loppu ok. Seuraamista palkkailin myös. Vikana ruutu. Ekalla eteenmenolla ennakoi stoppia, joten se pari kertaa uusiksi. Sai juosta taas ruudun läpi lelulle.

Syyn kanssa ehdittiin vielä naapukentälle puomitreeneihin, kun Katja oli onneksemme myöhässä vuoroltaan ;) Tehtiin suorien lisäksi pitkästä aikaa käännöstä vasempaan. Erottelujenkin kanssa on melkoinen työsarka, nyt meni vaan sinne, missä namikone oli viimeksi ollut...