Tänään Luun kanssa omat tekniikkapainotteiset tokottelut. Olosuhteiden pakosta kahdessa erässä ja kahdella eri kentällä...

Ensin aloitettiin läheisellä pikkukentällä. Lämmittelyhöntsäilyjen jälkeen muutama istumiseen jättö ja nopea vapautus leluun. Kerran käväisin piilossa.

Sitten hinkutettiin niitä luoksetulon toppeja. Kierroilla kun ne toimii, niin niitä ei tehty, vaan lähdettiin ratkomaan ongelmaa siellä, missä se on. Jättöjä siis. Välimatkan pidin 10-15 metrissä ja pysäyttelin eri kohtiin. Aluksi ennakoi, mutta siitä päästiin helposti eroon. Jos pysäytän selvästi puolivälin jälkeen, pystyy tekemään ok. Mutta puolivälissä (oli väli sitten 10 tai 15 metriä) teputtaa aina. Mutta mä niin vihaan tätä! Kriteeristä kiinni pitäminen on niin pirun vaikeaa, kun se hidastunut vauhti vaikuttaa tekniikkaan ihan väkisin.

Kerran narupallolla palkatessa Luu sitten napsaisi mun keskisormen mukaan ja treenit loppuivat siihen. Sattui ihan törkeästi ja oli pakko mennä kotiin putsaamaan hiekkaista ja veristä sormea. Kolme pientä reikää eri puolilla, yksi just ilkeästi kynnenjuuressa. Auts.

Kotoa otettiin Tuittu mukaan ja lähdettiin lenkille. Noin puolen tunnin kävelyn jälkeen ärsytys alkoi laantua sen verran, että voitiin poiketa yhdelle toiselle kentälle jatkamaan treenejä.

Tehtiin ensin jääviä yksittäisinä. Monta istumista putkeen ei ilmeisesti mennyt bordercollien logiikkaan ja se jäi pari kertaa seisomaan. Viime aikoina on tehty enemmän kisamaisesti tai ainakin asentoja sekaisin, joten Luu tuntui olettavan, että seuraavalla kerralla on pakko tulla joku toinen asento. No, alkoi sitten keskittyä ihan siihen käskyyn ja teki loput oikein hyvin.

Kaukoja. Ekassa sarjassa (I-S-M-S-I-M) oli huono ja jouduin korjailemaan. Tästä ei palkkaa ja tehtiin sama uudestaan, se paremmin. Toisessa sarjassa (alkoi seisomisella, en muista enää...) kanssa jotain häikkää, mutta saatiin tehtyä. Ei keskittynyt parhaalla tavalla ja seurasi vähän liikaa ympäristöä. Tein yksittäisiä vaihtoja vielä lähempää, niissä oli asenne kohdillaan.

Vikaksi eteen+sivulletuloja maalinkierron kautta. Eteentulot hyviä, sivulle jäi välillä inasen vajaaksi. Pääasiassa kuitenkin hyvällä asenteella.

Tuitulle jäi vaan yksi frolic, kun olin kauhaissut niitä treeniliivin taskuun :( Pilkottiin se ja tehtiin ihan vähän seuraamista ja muutama kauko.