La 25.3. käytiin Luun kanssa juoksemassa Jankkin kisoissa neljä rataa. Nämä olivat viimeiset kisat nykyisessä hallissa. Meillä on ollut siellä hyvä karma ja ollaan tehty siellä useampi nolla ja pari tuplaakin. Nyt ei edes viimeisten kisojen kunniaksi riittänyt enää taikaa, vaan yritykset jäivät hyviksi ja huonoiksi yrityksiksi.

Aloitettiiin hyppärillä, jolla tehtiin muuten ihan sujuva rata, mutta tiputettiin kaksi rimaa.

Luu A

Seuraava rata levisi sitten ihan totaalisesti. Sain kuitenkin edes jonkun tolkun kontakteihin, jotka ovat repsahtaneet ihan kamalalle tasolle. Pointsit Arto Laitiselle, joka sanoi puhuttelussa, että esim. kontaktin saa korjata ja jatkaa rataakin, kunhan ei jää treenailemaan. Näin sen pitäisi olla!

Luu B

Seuraava rata hyllytettiin heti kakkosella, kun Luu livahti selän takaa lähimpään putkenpäähän. Eikä se siitä oikein meinannut senkään jälkeen lähteä :D Loppuradalle sentään löytyi joku rytmi ja puomin kontakti oli jo jopa ihan hyvä.

Luu C

Vika rata oli taas parempi yritys. Ekassa putkeenmenossa hakemista, mutta siitäkin selvittiin ja muuten sujui hyvin. Kunnes rima kolmanneksi viimeisellä esteellä :p Ei vaan onnikaan käänny, ei millään.

Luu D