Sunnuntaina Luu pääsi sitten aksakisoihin. Omalla hallilla jatkettiin ja tarjolla oli kolme Anders Virtasen rataa. Kivoja, haastavia, mutta ihan suoritettavia ratoja.

Ensin hyppäri, joka selvittiin esteelle 17 asti! Yksi pyörähdys tuli ennen putkeenmenoa, mutta muuten meni suunnitelmien mukaan. Ei ollut meille ihan helppo, joten sinänsä saa olla tyytyväinen. Lopussa Luu sitten reagoi ennakointiin liikaakin ja vikojen esteiden rytmi katosi siihen.
+ Melkein koko rata ehjästi ja rimoitta
+ Kepit! Luotin koiraan ja tämän se osaa :)
+ Rima pysyi vaikeakulmaisessa päällejuoksussa

C

Eka aksarata oli lähimpänä nollaa. Possu vaan tuli puomista ihan läpi ja säädön seurauksena myös seuraava rima tippui. Myös keinu ja aa oli huonoja, mutta kokonaisuutena ihan sujuva rata.
+ Rimat pysyi kaikissa vaikeissa paikoissa
+ Teki kakkosesteen pakkovalssin nätisti
+ Ohjauksellisesti ehjä kokonaisuus

B

Toisella aksaradalla onnistui taas alku, vaikka siinä oli mulle aina niin vaikea välistäveto. Homma levisi kymppiesteellä rimaan. Sen jälkeen tuli toinen rima, kielto, hylly ja vielä puomilta karkaaminen, josta mentiin suoraan maaliin.
+ Osasin valita alun kepeillemenoon Luulle sopivan vaihtoehdon (kokeilin sitä toista kisojen jälkeen, eikä onnistunut ekalla ;) )
+ Selvittiin välistävedosta :D
+ Korjasin huonon kontaktin

A

Jäätiin kisojen jälkeen treenaamaan lyhyesti samalle kentälle. Tein Luun kanssa radasta kontaktipätkät. Ja kokeilin alun kakkosen päällejuoksulla. Ei tosiaan onnistunut ekalla yrityksellä, sen jälkeen kylläkin. Aasta sain Luun tulemaan ekan kerran läpi, muuten se teki kiltisti. Puomit oli tosi hyviä. Kisakontaktit ovat menneet kyllä nyt aivan järkyttävän huonoksi, tarttis vissiin tehdä jotain...