Koko viime viikko pidettiin tosiaan treenitaukoa, mutta lauantaina aksattiin Syyn kanssa. Olin ilmoittautunut piiitkästä aikaa ihan koulutukseen, kun Vitikaisen Tiia tuli kouluttamaan TamSKille. Olikin kivaa päästä "oikeisiin" treeneihin!

Treenirata oli kiva hyppäri, joka markkinoi tehokkaasti in-iniä ;) Kokeiltiin muutamia kohtia sekä takaakiertoina että meidän keskeneräisellä in-inillä. Ja huomattiin, että ne takaakierrotkin on itseasiassa aika keskeneräisiä :D Loivasta kulmasta vauhdin kanssa ei onnistunut alkuunkaan! Nämä menikin heti treenilistalle. Ne in-init sen sijaan toimivat jopa olettamaani paremmin. Vaikeimmassa kohdassa piti pätkiä ja tehdä pienemmällä vauhdilla, mutta hyvällä alulla oli sekin. Ja kunhan saan Syyn oikealle puolelle, se vaihtaa laukan ja nappaa hypyn jo hyvin itsenäisesti, eli siinä on nyt loksahtanut yksi palikka paikalleen.

Hyp-hyp on toiminut tosi hyvin, mutta nyt saatiin siinäkin ongelmia, kun Syy keksi livahtaa putkeen. Tämäkin vaatii siis häiriötreeniä. Ylipäätään saatiin neuvoksi vahvistaa lukituksia, koska Syy purkaa ne vielä tosi helposti ja lähtee liikkeen mukaan. Ollaan tehty viime aikoina tosi vähän ratatreeniä, ja sen kyllä huomasi. Nyt täytyykin ottaa aktiivisemmin työn alle liikehäiriöiden lisääminen jo muuten toimiviin juttuihin.

Tässä pieni videokooste. Valitettavasti filmille ei tulleet ne vikat pätkät, kun kokeiltiin loppuun saksalaisten sijaan in-inejä.

Treenattiin myös ensimmäistä kertaa ulkona tälle keväälle. Siitä Syy suoriutui ihan hienosti. Keskittyi treeniin ja odotteluajatkin jäi ihan omatoimisesti mun lähelle :) Vähemmän hienosti sen sijaan karkasi Tarmon treenin aikana autosta kentälle... Tunki siis takaluukun raosta ulos autosta, avasi kentän portin ja jee! :D