Viikko on kyllä mennyt koiraharrastelujen osalta ihan laiskotellessa. Osittain ihan tarkoituksella rankan viikonlopun jälkeen, osittain treenien peruuntumisen takia. PPK:n treeneistä tulee parin viikon tauko ja agilityn suhteen eletään vähän epäselvää välivaihetta, kun ulkona ei enää näe treenata ja talvivuorojen sekä treenipaikkojen kanssa pitää vielä säätää. Eilen varasin sitten parin tunnin vuoron navetalta omalle ryhmälleni ja Nipsulle.

Tehtiin paria ratapätkää, joista toiseen sovelsin heti tuoreeltaan pätkää mm-kisoista. Nipsun kanssa tehtiin radoista kontaktien ja keppien väliin jäävät osuudet, eli kummallakin kerralla vajaa kymmenen estettä. Aika sähläämistä ja säätämistä se oli, mutta saatiin me kaikki jotenkin selvitettyä. Pätkät olivat aika pyöritystä, joten Nipsu ei päässyt juuri kaahottamaan. Ihan kivasti se jo irtoaa esteille, kunhan vain uskallan irrottaa. Vaatii vielä paljon treeniä, että opitaan ymmärtämään toisiamme :)

Estetreeninä tehtiin puomia, keppejä, pari kertaa rengasta sekä kolisuttelua ja keinumista keinulla. Nämä kaikki ihan hyvin. Ei merkittävää edistymistä, mutta kai ne ihan hyvällä mallilla ovat. Tuittu pääsi tekemään muutaman kerran puomia. Se kävi aika kierroksilla, melkein alkoi rähistäkin, mutta kontaktit oli silti aika hitaat.