Treenitauolle ei näy loppua. Tuittu alkoi yskiä tänään :(

Aamulla oltiin uskaltauduttu tekemään jo lyhyt metsälenkki, koirat saivat olla vapaana vartin verran. Ja illalla Luun kanssa samanlainen tokosetti kuin eilen.

Nyt ensin niitä jääviä. Ja ylläri pylläri, tänään istui moitteetta, mutta ei voinut seistä! Voi jumaliste näitä... Joku tässä nyt mättää pahemman kerran. Aikamme taas hinkattiin ja lopulta onnistui idarina järjestyksellä S-I-S.

Sitten muutama seuraamispätkä. Alkuun lähti pari kertaa keulimaan. Oltiin juuri tehty niitä idarijuttuja, joissa en (loogisesti...) ole ollut niin tarkka seuraamisen kanssa, joten jäi vähän se moodi päälle. Huomauttamisella skarppasi sitten ja piti paikan hyvin. Muuten oli vähän parempi kuin eilen, mutta en mä sitä päätä saa ylös sitten millään.

Luu on yskinyt edelleen, hyvin vähän, mutta kuitenkin. Täytyy nyt vaan malttaa ottaa iisisti, vaikka se ei yhtään kipeältä vaikutakaan. Huomenna tuleekin lepoa ihan koko rahan edestä, kun olen pitkän päivän seminaarissa. Koirien päivän ainut kohokohta tulee olemaan, kun Maiju käyttää ne pissalla ;) Saa nähdä, miten Luu suhtautuu sisään tunkevaan "vieraaseen"... Todettiin Maijun kanssa, että kyllä se varmaan tunnistaa, viimeistään sitten kun on maistanut palasen ;)