Jos koirat on Tuittupää ja Luupää, niin omistaja sitten vissiin Lahopää. Onneksi tsekkasin maanantaina (vai olikohan se eilen...?) valkkuryhmän kalenterin ja huomasin, että mulla onkin tänään koulutusvuoro. Ihan maaliin asti en päässyt, vaan unohdin sitten ilmoittaa äidille, että Nipsun ei tarvitse tulla treeneihin... Äiti siis kuljetti Nipsun kiltisti Niihamaan käymään vähän lenkillä :D Tehtiin me sitten puomia muiden tutustuessa rataan. Ihan hyödyllinen treeni sinänsä, kontakteja pitäisikin hinkuttaa.

Ennen treenejä tokoiltiin pikaisesti Luun kanssa. Noutoja.

Ohjatun palautuksia heitellen, pari merkkiavuilla ja sitten ilman. Nyt teki oikealta hyvin, melkein jopa yli, mutta vasemmalta jäi kerran vinoon ja muuten on siinä ja siinä.

Tunnaria. Rinki, muutama kapula normia enemmän. Hetsasin lelun kanssa ennen lähetystä. Teki hyvin, nosti oman heti kohdalla ja palautti aika kivasti!

Metallia ihan hypyn kanssa. Palautusasennot oli joka kerta siedettäviä, jes! Ei siis roikottanut päätä kertaakaan, mutta voisi ne toki parempiakin olla. Nostoissa on edelleen ongelmaa, ei ota kunnon otetta heti, vaan hyppää sitten vaikka huonolla otteella, jos väli on lyhyt...

Ja sen hypynkin unohdin niille sijoilleen, vaikka piti viedä se takaisin kontin hollille treenien alkaessa. Kun tulin treenien jälkeen lenkiltä, huomasin jonkun naapuriryhmästä kantavan hyppyä kontille. Noloo.