Maanantaina 20.7. Nipsun piti päästä hierojalle, mutta valitettavasti Hanna sairastui :( Piti siis lähteä reissuun hieman jumisilla lavoilla, mutta ei onneksi mitään sen pahempaa.

Illalla tokoiltiin valkun kanssa ja syötiin taas melkoisia herkkuja piirinmestaruuksien johdosta.

Luu teki hyvin pienimuotoisen korjaussarjan (eipä ollut korjattavaa, kun treeneissä tehtiin...). Idarissa istui ja tunnarissa etsi hyvin oman ja palautti reippaasti laukalla.

Sitten keskityttiin uuteen kiertoliikeeseen. Kiertäminen on Luulla tämän liikeen toistaiseksi vahvin lenkki, joten halusin tehdä sitä liikkuroituna. Miinu siis vei kapulat ja käskytti. Ja niin jo tämäkin liikkuva osa sotki pasmat :D Meni siis hypyille ja kapuloille ja ties minne. Treenattiin siis kiertämistä. Päätin ottaa tähän myös uuden käskyn, koska nykyinen "takaa" on turhan suurpiirteinen ;) Nytkin Luu kiersi sitkeästi merkin lisäksi sen vieressä olevaa puuta.

Itsekseni tein kapulan palautuksia hypyn kautta (ei oo ruennut yhtäkkiä toimimaan vieläkään). Ja lisää kiertämistä uudella käskyllä.

Paikallaolojakin tehtiin, uusilla säännöillä tietty. Maahanmenossa on nyt pientä jumitusta, ainakin ekalla kertaa tarvi tuplakäskyn. Muuten tässä ei ole vielä ilmennyt ongelmia.