Luun viikonloppu jatkui sunnuntaina 10.2. aksakisoissa! Oli viimeinen päivä kerätä pisteitä halli-SM-rankingiin. Luu keikkui siellä 40. sijan huonommalla puolella ja toivoin kovasti sille edes yhtä nollaa osallistumisen varmistamiseksi. Ja kerrankin onnistui!

Hyppäri ei tuntunut kovin helpolta, ei tutustumisessa eikä juostessakaan :D Melkoista taistelua kohdassa jos toisessakin, mutta taisteltiin voittajina maaliin!

Luu F

Ekalla agiradalla olisi sitten ollut tuplakin tyrkyllä, vaan ei! Ensin kompuroin itse takaakiertovalssissa ja meinasin kaatua. Jäin vähän jälkeen, mutta Luu lähti kuitenkin hakemaan keppejä. Jostain syystä vaan aloitti väärin, meni siis vasemmalta sisään. Muuten puhdas rata, tietty.

Luu E

Vika rata oli sujuvin, mutta koska olen ryssinyt Luun kisakontaktit ihan surkeiksi, tehtiin vitoset puomilta ja aalta ja hidas keinu... Ajasta ei olisi jäänyt kiinni nytkään, ajalla -16,28 ois ollut kyllä varaa pysähtyä :p Varmaan pakko mennä kisoihin nyt vaan tekemään noi kontaktit, mulla ei ole tohon koiraan niillä mitään otetta :D

Luu D