Luusta saattaa sittenkin vielä joskus hamassa tulevaisuudessa tulla agilitykoira! Oltiin tänään treenailemassa ja se oli TAAS aika hyvä. Puraisi kerran lelua hamutessaan mua takapuoleen, mutta siinä kaikki. Hillityn mielentilan syy tai seuraus oli toki se, ettei Luu mennyt ollenkaan raivolla, eikä edes hullun lujaa. Siitä en kuitenkaan jaksa olla kamalan huolissani ;)

Ekassa setissä tehtiin pentuhyppytekniikkaa kahden sarjalla. Sain niitä ensimmäistä kertaa videollekin. Norminopeudella ei nää yhtään mitään, mutta hidastettuna huomasi hyvin kaikki pienet mokat. Ihan hyvin meni kuitenkin.

Sitten leikittiin puomin kontaktia. Alkoi jo hakea oikeaa paikkaa, vaikka seisoin kontaktin vieressä nenä menosuuntaan. En ole vielä päättänyt, miten jatkan, mutta katsellaan.

Huilitauon jälkeen tehtiin kahta pientä ratatreeniä. Ensin harjoiteltiin takaaleikkausta hypyllä. Palkkasin muutaman kerran hypyn taakse, jolloin Luu irtosi ihan ongelmitta. Mutta kun lelu siirrettiin loppuun putken jälkeen, hypylle sai kangeta ihan tosissaan. Halusin kuitenkin vääntää ja saada Luun tekemään ja kuuntelemaan lelusta huolimatta. Ja tekihän se sitten pari kertaa.

Saarakin halusi uhmata henkeään ja kokeili samaa Luusterin kanssa. Rukkaset kädessä! :D Sai muuten hetken houkutella, että malttoi jättää mut ja lelun ja lähti Saaran ja toisen lelun matkaan, yllättävää. Mutta sitten se kulki ihan hienosti.

Lopuksi tehtiin vielä suoraa huitelupätkää, jossa Luu huiteli ihan kaikki matkalla olevat esteet. Hienoa!

Tuittukin pääsi jopa tekemään jotain ja oli aika toheena. Tehtiin muutama kepeillemeno vaikeista kulmista. Tuittu sikaili loppuun asti pujottelun kanssa ja huiteli muita esteitä vähän omilla kuvioilla, eli oli varsin suloinen :)