Vähitellen on yritetty palata tokotreeneihin... Harvinaisen takkuista, kun tuli pidettyä niin pitkä tauko. Ja kun ei oikein tiedä, keskittyisikö treenaamaan uusia juttuja vai panostaisiko vanhoihin kokonaisuuksiin piirinmestiksiä varten. On sitten treenattu vähän mitä sattuu :D

Torstaina oltiin Katin kanssa Näyttämönpuistossa. En muista järkkää, enkä ehkä kaikkia liikkeitäkään.

Luu taisi aloittaa tunnarilla. Joku rivihkö, enemmän kapuloita. Aika nopsaan nosti oman.

Luoksetulosta tehtiin vaan pari loppuosaa ja yksi suora. Nää takapalkalle vapautuksella.

Idarin seuraamista. Kulmissa ylimääräistä pyörimistä ym. Seuraaminen on semmoista lievästi huonon tuntuista, kuten aina tauon jälkeen. Jotenkin tahmea ja matala, mutta pitää kuitenkin kontaktin ja on "virheetön".

Sitten tehtiin sitä kiertohässäkän hyppynoutoa. Edelleen tosi vaikea tulla hypyn kautta. Ongelman ydin taitaa kyllä lähteä siitä nostosta. Kestää liian kauan saada kapula suuhun ja eteneminen semmoiseksi hallituksi, sitten ei ehdi enää mitään hyppyjä katsella. Ehkä keskitymme siis nostoihin ensin.

Toisessa setissä tehtiin vielä ohjattua, jossa oli kaikenlaista sekoilua. Lähti mm. oikeaa hakiessaan merkkilelulle... Ehkä tääkin on vaan tämmöistä tauon jälkeistä vallattomuutta, eihän Luu muuten... ;) Tehtiin molemmat puolet kertaalleen, noudot sinänsä ok. Ja merkit oli aika kivoja.

Lauantaina oltiin sitten samassa paikassa Maijun ja Lean kanssa. Ensin oltiin käyty metsälenkillä.

Tehtiin yksi liikkuroitu setti. Ensin haastavahkosti sijoitettu ruutu, jossa hyppy merkin lähellä ja kiertokartio ruutuun mennessä. Ja koko hässäkkä viistosti. Luu löysi molemmat varmasti. Merkillä oli kovin vietereillä ja lähtikin Maijun "käskystä". Ruutuun meni tosi taakse, oli nauhan sisällä, mutta saattoi vähän siirtää nauhaa. En jaksanut alkaa korjailla...

Seuraamista liikkuroituna. Alkuun aika huono varsinkin jossain jutussa ja kerran jo piti vähän neuvotella tiukempaan sävyyn, kun ei lähtenyt ollenkaan peruuttamaan. Sen jälkeen kummasti skarppasi ja tuntui paremmalta.

Hyppynouto, jossa vapautus ja nami ennen noutoa. Kalisutti pienesti, muuten ok. Toinen vielä leluhetsauksella, tosi hyvä. Alkaa olla viimeiset treenit tätä lajia.

Tunnarissa rinkula, vähän enemmän kapuloita. En nähnyt kapuloita yhtään, mutta Luu löysi. Oli osunut omalle melkein heti ja nosti sen ihan pienellä tarkistuksella.

Ohjattua. Merkkinä matala keltainen, joka ilmeisesti näkyi heikonlaisesti, varsinkin kun takana oli kaikkea näkyvämpää. Ensin juoksi siitä ihan ohi, sen jälkeenkin meni vähän huonosti. Noudot taas ihan ok. Piti ehkä kuumuuden takia löysällä otteella, mutta ei nähdäkseni pyöritellyt tai korjaillut.

Itseksemme tehtiin niitä kapulan nostoja vähän eri tyyleillä. Ilman vauhtia läheltä oli jo ihan ok, pitäisi ehkä tehdä niitä vaan jonkun verran. Kierron + stopin kauttakin muutama sinänsä ok, mutta aika rajun näköinen. Kapulaankin tuli vähän verta :p Edelleen Luulla puskee myös ajatus kapulan taakse kiertämisestä, eli saattaa tehdä semmoisen ihme kiemuran nostossa. Palkkailinkin paljon vauhtipalkalla heti nostosta, että saisi ajatusta suoraan eteenpäin. Hyppyynkin yhdistettynä muutama. Nyt alkaa muistaa hypätä. mutta nyt kun kiinnitän paremmin huomiota, niin onhan ne nostot kamalia.