Varsin takellellen, mutta täysiä! Tänään palattiin valkkuryhmän treeneihin, joissa Samu oli koutsaamassa kevään viimeistä kertaa. Rimat oli aika matalalla, yksi 30 cm ja muut maks. 20 cm. Vauhti tuntui olevan aika entisellään, eikä Nipsun liikkumisessa näkynyt mitään vaikeuksia. Tekniset jutut olivat kivasti muistissa, kepit ja kontaktit sujuivat paria virhettä lukuunottamatta. Yhteistyö sen sijaan oli enemmän ja vähemmän hakusessa, mutta sehän oli odotettavissa. Aika pitkälti virheet menivät ihan huolimattomuuteni piikkiin, kun en vaan muistanut viedä tiettyjä juttuja tarpeeksi tarkasti. Ihan positiivisin mielin odottelen, että kyllä se tästä lähtee sujumaan :)

Rata oli 28 estettä pitkä ja pätkissä mentiin, kun ei muuten päästy. Alkuun yritin tehdä persjätön, mutta se meni kummallakin kerralla semmoiseksi ronkkimiseksi. En vaan ehtinyt. Kokeiltiin tähän toista suunnitelmaa, jossa piti takaaleikata. Vähän kyseli, eikä meinannut irrota hypylle ennen aata, mutta onnistui jotenkin.

Aalta aan alla olevaan pimeään putkeen Nipsu ei meinannut löytää. Aalta lähti kerran ilman lupaa. Keinulla tippui ekan kerran keinun pompahduksesta pois. Puomi oli joka kerta hyvä, vaikka otin sivuetäisyyttä. Näähän ei ole Nipsulla mitään supereita.

Reilu sivuirtoaminen ja leijeröinti kepeillä sujui paremmin, kuin oletin. Kerran Nipsu lopetti kesken, mutta taisin siinä lähteä kääntymään liian aikaisin tai jotain. Keppien jälkeisestä hypystä meinasin vaan joka kerta vetää sen ohi.

Pöydällä oli jotain säätöä, mutta en edes muista, pitäisikö Nipsun osata se :D Pari kertaa kuitenkin hyvin, ja pysyi pöydälle päädyttyään hyvin. Jopa niin hyvin, ettei lähtenyt rengas-käskyllä, vaan piti huutaa "vapaa" ;)

Loppupuolella Nipsun kierrokset alkoivat nousta sille tasolle, että sitten kääntyiltiin putkesta pois ja muuta semmoista.

Kaikesta sählingistä ja turhautumisesta huolimatta oli ihan sairaan hienoa päästä taas menemään :)

Mulla on uusi videokamera, jota piti tietty testailla. Kuvamateriaaliakin siis löytyy!