Maanantaina loppui tokolomailu ja päästiin kunnon treeneihin :) Luu saa keskittyä nyt jonkun aikaa osien treenaamiseen, mistä seuraa enemmän palkkaamista, mistä seuraa mielentilan huonontuminen kokonaisuudessa... Mutta meillä on aikaa korjata se :)

Ensin työn alle tunnari. Tässä haluaisin Luun menevän intensiivisemmin kapuloille. Nyt helposti kaartaa, luultavasti, koska keskittyy aloittamaan haistelun huolellisesti. Hetsasin sitä lähdössä, mutta laitettiin kapulat tiiviiseen kasaan, jotta joutuu haistelemaan tarkasti. Tämä toimi ainakin nyt hyvin, joskin hiukan aukoi suuta. Viimeiseksi tehtiin semmoinen, että oma oli Hannan jalan takana piilossa. Maltti kesti tässäkin, vaikka ei heti löytänyt. Levottomuuden kanssa pitää olla tarkkana, mutta luulen, että Luuta on varaa vähän nostaa koko liikkeessä. Palautukset käsikosketuksella.

Seuraamisessa peruuttamista, jossa paikka pitää saada eteenpäin. Ensiksikin pääteltiin, että kannattaa aina ennen liikkeellelähtöä odottaa, että Luu nousee käskyllä seisomaan. Ettei se ensimmäinen ajatus olisi sinkaisu taaksepäin. Palkkauksessa annoin sen nyt havitella namia ja palkkasin siitä.

Ohjatussa oli tarkoitus virittää erilaisia haasteista kapuloiden lähelle, jotta joutuisi fokusoimaan paremmin. Päädyttiin kuitenkin treenaamaan ihan vain sitä, että "tuo" tarkoittaa kapulan tuomista, ei sen vieressä olevaa lelua... Luusta tämä oli tietty ihan hirmukiva treeni. Sai hakea lelua ja aina vaan uudestaan! :D

Jatkoin kapulatreeniä vielä käytävällä ja tauon jälkeen lopuksi yhteistreenissä. Ajatus alkoi mennä perille, mutta vahinkoja sattui edelleen...

Paikallaolot meni ihan hyvin. Tuli luoksekin aika kivasti.

Lopuksi tehtiin muutama eteenmeno eri kohtiin tyhjään. Joku piti käydä näyttämässä, mutta aika ok.

Lisäksi tehtiin kaukoja lauta-avulla. M-I- ja I-S-I -vaihdoissa tämä toimiikin tosi hyvin. M-S on mietinnän alla...