Ma 21.8. treenattiin supistuneella valkkuporukalla Turtolan puistossa. Joku lappu jopa näistä treeneistä... Luu teki kokonaisuuksia. Ohjattu, zeta, kaukot, luoksetulo, tunnari ja ruutu. Luoksetulo pysy-käskyllä, oli hyvä! Ruudussa tuli säätöä, ennakoi eteenmenoa ja ruutuun lähti ensin mihin sattuu. Paikkiksessa meni huonosti maahan.

Syykin pääsi treenaamaan ja sai liikkurinkin :) Purin sitä ensin vähän puuaksalla ja yksittäisillä jutuilla. Sitten tehtiin alokkaan jutut jotenkin läpi. Ainakin sivulletulon ja hypyn kanssa oli ongelmia.

Ti 22.8. tokoilin Syyn kanssa ennen aksakoulutusta. Tehtiin lappusen mukaan sivulletuloja, seuraamisen pysähdyksiä, maahanmenon tekniikkaa ja perusasentoon nousuja, kaukoja, pitoa ja hypyn sivulletuloa. Lisäksi paikkista.

Ke 23.8. aksat jäi väliin migreenin takia :p

To 24.8. tokoiltiin Lotan, Isan ja Miinun kanssa jossain Alahuhdissa tms. Uusi kenttä meille siis. Syy ja Papu tekivät yhtä aikaa. Syyn kanssa yritettiin tehdä alo palkatta läpi. Maahanmenossa seurasi huonosti ja ennakoi sivulle nousun. Kaukoissa piti antaa tuplakäsky sivulta maahanmenoon. Luoksetulo ok. Pidossa sylkäisi kapulan ihan lopussa. Seuraamisessa kontakti tippuili. Ja sitten vikana hyppy, jossa oli suuria vaikeuksia! Ilmeisesti edellisen treenin epäonnistuminen jäi vaikuttamaan. Tätä siis piti tehdä aika monesti, että onnistui edes jotenkin. Muuten kokonaisuus oli ihan ok, pysyi väleissä ihan kivasti mukana.

Tehtiin myös paikkis pariin kertaan. Ääntä tuli... :/

Lopuksi treenasin vielä Luun kanssa. Zetassa ei tehnyt maahanmenoa kunnolla. Luoksetulossa pelkkä seisominen ja siitä sivulle. Ohjattu ok. Tunnarissa ei löytänyt ensin kapuloita tavaroiden seasta, muuten ok. Kaukot ja kiertonouto ok. Ruudussa meni ensin flänkillä, kun ei ollut mitään ohjuria.

Pe 25.8. olikin erilainen jännä päivä, kun käytiin Syyn kanssa Nokialla epiksissä :) Myös Tarmo tuli, joten kaverukset pääsivät yhdessä putkiluokkaan. Putkikisa olikin melkoinen putkiralli, vain muutama hyppy mukana. Ei kuitenkaan pelkkää suoraa, vaan esim. pari leikkaustakin piti tehdä. Ekalla kierroksella takkusikin vähän (ja lisäksi unohdin itse radan :D ), mutta toinen meni jo sujuvammin leikkauksineen kaikkineen :) Tällä suorituksella Syy voitti ja Tarmo tuli toiseksi! :)

Vuoron odottelu oli aika levotonta ja lähdössä Syy ei malta pysyä istumassa, vaan menee maahan. Maalissa se on kuitenkin tosi kivasti mukana, eikä ole yhtään lähdössä rallattelemaan mihinkään. Hyvä kisatilannetreeni taas :)

Syy putkikisassa

WP_20170825_18_49_43_Pro.jpg