71340232_10157531687189265_6172292445905

Viime viikolla siirryttiin lokakuuhun ja talvikauteen. Koska sunnuntai oli mennyt ihan metsäilyväsymyksessä koomaamiseksi, käytiin maanantaina hallilla treenailemassa. Tehtiin poikkeuksellisesti aksaa eka. Syylle puomia, keinua ja pientä ratatreenin tapaista, johon yhdistettiin kepit ja aa. Saatiin meidän vajaan kymmenen esteen rata jopa nollana läpi :D Luukin sai vähän höntsätä. Sillä meni kaikki tosi hyvin.

Sitten Syylle vielä tokoa. Ei ollut ainakaan normaalia huonompi nyt, kun oli saanut eka aksata.

Keskiviikkona oli sitten meidän agivalkun eskarin ekat treenit. Annika koutsasi ja treenattiin serpentiinijuttuja koirasta riippuen vähän eri teemoilla. Olipa kivat treenit! Tehtävät oli Syylle tarpeeksi yksinkertaisia ja helppoja ja se pysyi pääsääntöisesti aika kivassa mielentilassa! Perus-serpentiini ja kääntymiset meni hyvin. Yhden putkikiellon se teki ja tiputti muutaman riman. Lopussa alkoi tulla keskihypystä ohi, kun alkoi ilmeisesti väsyä. Saatiin onneksi sekin vielä ihan pienellä helpotuksella palkattua.

Torstaina treenattiin meidän pienen kouluttajaryhmän kanssa ekaa kertaa tokoa. Syy oli treenin alussa todella raskas ja alkoi huutaa ihan pienestä. Hinkkasin vaan seuraamista niin kauan, että se alkoi vähän tasaantua. Sitten tehtiin niitä luoksarin jättöjä niin että Kaisa ja Einari vahtivat Syytä. Lisäksi vähä pitoa ja kaukoja, joissa joutui luopumaan namista.