Tiistaina ei ollutkaan rauniotreenejä, joten päätin lähteä käymään navetalla. Nipsu sai aloittaa pujotteluilla ja puomilla. Kepit hihnassa ihan mainiosti. Vinoja aloituksia se ei osaa yhtään, mutta motivaatio onneksi riittää yrittämiseen. Mentiin kerran myös niin, että lähetin Nipsun suoran putken jälkeen kepeille. Se haki ne hyvin ja pujotteli loppuun asti. Tarkoitus on treenata vielä hihnassa, joten tämmöistä ei oteta tavaksi... En vaan malttanut olla ihan vähän kokeilematta ;) Puomilla en huomannut edelleenkään erityistä edistymistä. Pysähdys vaatii edelleen ihan kunnon jarrutuksen oikeaan paikkaan. Kai nää vaatii vaan ihan älyttömästi toistoja...?

Sitten tehtiin erilaisia ratapätkiä, joihin liittyi suorahkosta putkesta kääntymistä. Ensin muisteltiin sitä pelkkää putkesta kääntymistä. Kääntyihän se, mutta ei kovin helposti. Tein myös yhden pätkän, jossa oli pussi ja yksi 180 asteen käännös hypyllä. Pussissa ei ollut mitään ongelmaa ja tiukka käännöskin meni, kun vähän muistuttelin haltuunotosta.

Tuittu sai tehdä muutaman metallihyppynoudon. Vähän mälväili nostossa, mutta muuten ok. Tuittu sai tehdä myös puomia, jolla nyt tosi huonot kontaktit. Ja Tuittu sai vielä humputellakin muutamalla helpolla pätkällä. Ihan kivaa :)