Kokeilen nyt tehdä muutamia palkattomuustreenejä ennen koetta, katsotaan, miten vaikuttaa. Nyt oltiin tuossa lähikentällä keskenämme. Homma kariutui vähän epäoleellisuuksiin, kun jäätiin taistelemaan kaukojen kanssa...

Seuraaminen. Ei kovin pitkää pätkää. Asenne ei paras mahdollinen, sivuaskelissa ei ainakaan skarpannut kunnolla. Eipä sitten säätänytkään. No, kai tämä on sitä kultaisen keskitien etsimistä.

Idari, järjestys M-I-S. Ihan ok. Seuraaminen nyt ei ole kovin nättiä.

Ruutu. Merkki vähän laiska, meni kuitenkin etutassut merkin taakse. Ruutuun tosi hyvin, ihan takarajalle. Sivulletulo ihan siedettävä.

Luoksetulo. Stoppi on mitä on. Maahanmenon jäi seisomaan. Annoin vaan uuden käskyn ja tehtiin loppuun. Sivulle siirtymässä käännyin alta pois.

Luoksetulon vapautuksessa sain haukun aikaiseksi. Riehutin sitten vähän lisää, että pääsin puuttumaan. Aika monta kertaa sain sanoa, ennen kuin tajusi (tai uskoi...), että pitää olla hiljaa.

Tunnari. Pari kapulaa normaalia enemmän, harva rivi. Tämä oli hyvä, nätisti haisteli ja toi. Vapautin eteentulosta.

Ja ne kaukot... Luu meni alussa maahan pää maassa. Ja tätähän on oikeasti hinkattu ja harjoiteltu. Korjasin ja korjasin. Kohta se ei mennyt ollenkaan maahan, ja vähitellen paloi käämit ihan totaalisesti. Aikamme hinkattiin, niin alkoihan se taas sujua. Kehuin ja vapautin muutaman hyvän maahanmenon ja lopulti päästiin tekemään ne kaukot. Järjestys S-M-I-S-M. Yksi kaksoiskäsky ja huonon tekniikkaa, mutta ihmeen hyvin pystyi tekemään tuon armottoman väännön jälkeen.

Tästä sitten palkka. Tehtiin siinä leikkien lomassa vielä muutama alun maahanmeno ja yksittäisiä asentoja. Ihan hyvin pystyi nyt sitten tekemään.