Meillä onkin ollut oikein tehotreeniputki. Tänään oltiin kolmatta päivää peräkkäin Tallilla, tällä kertaa Maijun, Lean ja Sirpan kanssa.

Luu teki tokojutuista seuraamista, avoimen kaukoja, noutoa ja tunnaria.

Seuraamisessa piti keskittyä vasemmalle käännöksiin, mutta aluksi homma meni viretilan säätämiseen ja keskittymistreeniin. Tehtiin nimittäin samaan aikaan kuin Ama meni agilityä. Luukin olisi mennyt ja äänteli, taas. Sama homma oli eilen, kun se oli menossa tekemään vähän eri lajia kuin minä. Saatiin bordercollie kuitenkin oikealle taajuudelle ja keskittyminenkin parani. Ei enää haitannut, vaikka Ama meni putkeen ;) Tehtiin lopulta niitä kääntymisiäkin.

Kaukoja tehtiin ilman liikkuria, mutta häiriöillä. Eli selkä radalle päin. Vähän pisti häiritsemään ja jopa ahdistamaan, mutta tästäkin selvittiin.

Noudossa nyt pelkkiä tuonteja puukapulalla. Käytin pujottelukeppejä ohjureina. Ihan hyvin. Kerran korjasi otetta, siitä ei tietty palkkaa.

Tunnaria ihan läheltä, kapulat näkyvissä. Kolme toistoa, joka kerta paremmin. Ekalla vielä maisteli vääriä, viimeisellä ei yhtään. Toisella otti aika pian oman, mutta tiputti vielä ja tarkisteli. Mutta se viimeinen oli tosiaan ihan bueno.

Aksajutuista treenattiin takaakiertoja ja rataa. Takaakiertoja vahvistin namikipon avulla. Aika kaukaa sain lähtemään, mutta linja piti kyllä "keilata" hyväksi. "Takaa" oli vaikeampi. Tein myös takaakiertovalsseja. Piti tehdä myös takaakiertopersjättöjä, mutta ne vähän jäivät. Ja piti tehdä niitä useammalla hypyllä, mutta tein vain yhdellä. No, ollaan treenattu tällä viikolla níin paljon agia, että parempi näin päin.

Radalla oli 13 estettä. Alussa ennakoiva valssi, johon Luu tuli lujaa. Sen se tahtoi ryysiä läpi ja sitä hinkattiin jonkun verran. Täytyy joku kerta treenata noita jarrutuksia kovasta vauhdista. Kun siltä kakkosesteeltä päästiin eteenpäin, mentiinkin koko rata puhtaasti läpi :) Ei olla varmaan koskaan menty noin monen esteen rataan noin ongelmitta :)

Radalla oli pari takaakiertovalssia loivasta kulmasta, irtoaminen putkeen (ja tavallaan yhden aidan leijeröinti)  ja pakkovalssi. Näissä ei mitään kummempaa. Tehtiin pätkä vielä toiseen kertaan, jolloin pari rimaa lensi alas, mutta ei muuta. Niin ja ekalla pätkällä Luu kyllä liukastui yhdessä kurvissa.

Luu agiliitää (video siitä ensimmäisestä pätkästä)

Tuittu teki vähän seuraamista, sekä normaalisti minun kanssani että tandemina Kinan kanssa Lean ohjaamana... Tuittu teki myös liikkeestä istumisen ihan pätevästi. Ja yritti tehdä liikkeestä seisomista, mutta tarjosi vaan istumista ja kun se ei kelvannut, kaikkea mahdollista.

LIsäksi luoksetulo maahanmenoon asti, ihan ok. Ja yksi nouto tunnarikapulalla, oikein hienosti.

Ja Tuittu taisi saada Lealtakin pari namia ;)

Tänään muutettiin viikoksi Inton ja Svanten seuraksi, kun Katin perhe lähti Rukalle laskettelemaan. Pidetään ainakin päivä tai pari treenilomaa. Viimeistään palataan hommiin torstain T-treeneissä. Mutta eiköhän täällä muita aktiviteetteja riitä.