Sunnuntaina tein tosi leppoisan talkoopestin, kun sihteeröin kolmosten pikkukoirien yhden hyppärin. Minejä katsoessa tulee vaan aina niin hirveä miniaksaikävä, ettei mitään rajaa :( Saispa mennä! Mulla oli koirat mukana ja pakkasen takia sisällä kevythäkeissä. Tosi kiltisti Syykin tuntui siellä olevan! Ei siis ainakaan murtautunut ulos.

Kisojen jälkeen jäin hetkeksi tokoilemaan. Alkoi vaan olla niin kova nälkä, että keskittymiskyky alkoi loppua. Luun kanssa tehtiin ainakin niitä ohjatun nostoja siivekkeen vierestä. Melkoista rautakankea sai vääntää, mutta läheltä onnistui jo. Syy oli taas aika raskas niissä kestovaikeissa jutuissaan. Kierrossakin vaan huusi, jos erehtyi perusasennosta lähettämään.

Tiistaina mulla oli agivalkussa koulutusvuoro. Keskiviikkona käytiin sitten treenaamassa pelkkää aksaa, kun halusin tehdä muutamaa kohtaa omasta radastani.

Kuvan kuvasta ei ole saatavilla.

Syy sai tehdä ihan kaksi kierrosta. Ensin takuttiin keppien umpikulman ja mielentilan kanssa. Kun ei onnistu, niin turhautuu, ja kun turhautuu, niin ei satavarmana onnistu. Mikään. Mun pitäisi aina muistaa tämä ja myöntyä helpottamaan tehtävää tarpeeksi, koska Syy on Syy. Tehtiin lopulta pikaperehdytys ohjuriin ja sen avulla onnistui lopulta putken ja puominkin kautta seinän puolelta leikaten :) Hyppysuoran, putken ja puomin kautta ei, siinä meni raja tänään.

Toisella kierroksella tehtiin vähän ratapätkiä. 7-11, 10-13, 15-19 ja 19-22. Näitäkin pätkittiin ja palkkailtiin kyllä... Keinun testasin heti reilulla vedätyksellä ja sinne jäi hienosti odottamaan <3 Tää on nyt ainakin treeneissä alkanut mennä eteenpäin! In-in kympille toimi myös hyvin, tosin vaatii pienen ohjauksen tuen. Aalta esteille 12-13 irtosi tosi kevyesti. Takaakierto hypylle 19 oli vaikea, näitä pitää treenata. Tekee sen myös ihan liian läheltä siivekettä (miksi tääkin?!) ja hyppäsi vaikean näköisesti. Putken umpikulman 21 haki leikkauksella hyvin.

Luu teki pätkän 4-11. Kaikki kontaktit täydelliset eikä muutenkaan vaikeuksia. Sitten 11-14. Tässä irtoaminen hypylle 12 oli vaikea, kun piti lähteä pysäriltä. Meni kyllä, kun sai oman rytmityksen kohdilleen. Ekan kerran Luu ampui putkesta suoraan putkeen 8... Sen jälkeen osasi mennä kepeille ja ihan oikein sisään. Tehtiin vielä hypylle 22 asti. Myös Luu olisi hypännyt aan jälkeen mieluummin suoraan. Ja 22 oli vaikea.