Illalla treenailtiin Luun kanssa keskenämme. Koulun takapiha oli aurattu, joten sinne.

Metallilla piti tehdä luovutusasennon hinkkausta, mutta kun Luu meni kerran nostamaan lähellä maassa olevan kapulan suuhunsa, aloinkin palkkailla niitä. Kerran palkkasin vahingossa kalistelusta, mutta kun sen jälkeen olin tarkempi otteen kanssa, teki ihan hyvin. Muutama näitä, ja jätettiin hyvään mieleen.

Ohjatullakin nostoja, merkin kautta. Ensin kerran oikea, oli oikein nätti! Sitten vasenta, ensin vinolla, joka hyvin. Sitten suoralla, mutta nosti väärin parikin kertaa. Onnistui sekin sitten lopulta, muistutuskäskyn kanssa. Piti tehdä myös palautusasentoa, mutta ainut mukana ollut ohjatun kapula hajosi. (Pitäisi varmaan hankkia paremmat, kun ei noi pysy korjailtunakaan kasassa...)

Pelkkää merkkiä palkkailin vielä muutaman kerran. Ärsyttävästi jäi taas vähän vinoon (ja tulosuuntaan, menisi mieluummin vaikka yli), mutta etutassut oli hyvin merkin takana.

Kaukojen seiso-istua. Naksu olikin hukkunut johonkin, mutta tein kuitenkin samaan tyyliin tarjoamisen kautta. Aika intona oli nytkin, mutta paremmin pystyi tekemään kuin Tallilla. Ajatus on ainakin oikeaan suuntaan, mutta katsotaan, saanko lisättyä välimatkaa tätä kautta.

Jääviä hilluen, palkaksi heitin namin ja heti uutta asentoa perään. Seisomisia mokaili jonkun verran, kun alkoi päsmäröidä ja teki vaan jonkun. Pitää kuunnella, mitä sanotaan!

Loppuun seuraamispätkiä, pidempiä ja lyhyempiä. Lelu kainalossa. Nyt tuntui pystymmältä, mutta välillä venkoili ja painoi aika tavalla. Pari kertaa valahti eteen, mutta sen korjaa huomautuksesta (=niskanahasta taaksepäin siirtäminen) aika kivasti. Palkkasin pätkistä, joissa oli vähän irti, eikä pää hakannut reiteen. Niitäkin tuli :D Välillä teki heti ekat askeleet hyvin, mutta jos ei, niin sitten saikin kävellä pidempään, että tasaantui.