Illalla etsittiin Luun kanssa kelvollista paikkaa pienille tokoille. Koulun parkkis olikin just hyvä. Lunta tuli aika huolella ja oltiin ihan lumisia ja märkiä :)

Ensin seuraamista. Laitoin kevyeksi häiriöksi pari merkkiä ja metallikapulan. Aluksi meinasi kyylätä ja lusmuta, mutta paransi pian. Kontaktia tosin häiritsi, kun lunta satoi silmiin... Katsoin pään heilumista siis vähän läpi sormien ja palkkailin tsempistä. Muutama eri pituinen pätkä suoraa ja käännöksiä.

Sitten idari, asennot erikseen lelupalkaten. S-M-I. Maahan ei mennyt ekalla, vaan jäi ihme kyyryyn. Muuten ok. Istuminen on alkanut tuntua hyvältä. Ei se varmaan kovin nopea ole, mutta uskallan antaa käskyn ilman apuja ja varmisteluja.

Metallin pitoa ja tuonteja, kaikenlaista kikkailua. Koitin taas sitä läpyjen antoa kapula suussa, mutta ei vaan kykene! :D Harvoin näkee bordercollien silmissä ihan NOIN tyhjää ilmettä :D Silleen pystyi, että pyysin ensin antamaan läpyt, ja kun tassu oli kourassa, annoin kapulan suuhun. Ehkä me ei tehdä tästä kynnyskysymystä ;) Luovutuksia sain jo kivan lähelle, ehkä nekin vielä joskus. Eikä mennyt maku touhusta, vaikka hinkattiin vinouksien korjaamista.

Ja tietenkin kaukoja, kuinkas muuten. Sitä tekniikkaa aina vaan. Tein puolivälissä yhden muutaman vaihdon setin kisamaisella aloituksella, mutta jätin Cuzin Luun eteen. Jähmettyi heti vähän liikaa, ja yksi istumaan nousu piti korjata. Sen jälkeen lelu vaivasi vähän liikaa vapaamuotoisemminkin tehtynä. Vilkuili sitä, jähmetti ylösnousuja, kääntyi vinoon, eikä tehnyt puhtaasti. Ihme tasapainoilua. Pitänee kehittää näihin joku välivaihe.

Lopuksi vähän merkkijuttuja. Kentällä oli kaksi merkkiä ja lähettelin niille vaihdellen, niin että Luun piti mennä sille merkille, joka oli suoraan edessä perusasennosta. Tämä oli sille yllättävän helppoa! Kerran erehtyi ja meni "matkalla" olevalle merkille, mutta ei jumittanut sille, vaan korjasi heti uudella käskyllä. Asennot merkeillä oli suoria. Ei ole just merkin takana, mutta ehkä en tee siitä kamalaa numeroa, kun se tuntuu olevan Luulle niin vaikea hahmottaa.

Lopuksi heiteltiin Cuzia, josta meinasi tulla iso lumipallo hangessa kieriessään :)