Syy teki torstain treeneissään taas koko alokkaan palkatta. Tosin aluksi annoin sen hetken rallata lelun kanssa, että sai vähän purkaa. Oli aika levoton koko setin läpi ja napsi taas joka välissä treeniliiviä. Alussa ja jossain välissäkin tuli pientä piippausta. Teki kuitenkin kaiken ja kun oli vähän vaikeaa, niin tuntui vaan hakeutuvan tiiviimpään kontaktiin :) Tämä hyvä, sillä Syyllä on ollut haasteisiin aika paljon huonompiakin ratkaisuja :D

Maahanmenossa vähän hidas reagointi käskyyn ja meni vuorotassuin, joskin ihan reippaasti. Sivullenousussa näköjään tökkäsi kättä. Seuraaminen vähän huoletonta, juoksussa hyppeli ja aidan luona oli pakko vilkuilla kavereita. Pito oli ihan priima :) Luoksetulossa nyökki jätössä. Lähti varmasti, sivulle tuli vähän hassuun asentoon. Hypyssä myös levoton jätössä ja sivulla astui mun varpaille. Kaukoissa palkkasin ekan istumisen odotuksen jälkeen.

Tuli videollekin.

Korjaussarjana maahanmenoja ja seuraamista. Seuraamisessa muistaa kyllä hyvin oikean paikan, kun hetken tekee. Kokonaisuudessa se vaan vielä helposti unohtuu.

Syy teki viimeisenä, joten paikkista heti perään. Kun siirtymässä tuli vielä pieni räyhäkohtaus Papun kanssa, niin ei meinannut rauhoittua millään. Tein koko loppuajan lyhyitä paikkispätkiä hyvästä keskittymisestä palkkaillen.

Olin saanut napattua aksavuoron heti perään, joten tehtiin vielä vähän puomia. Alkuun pari loikkaa ja väliinkin jokunen, mutta teki myös muutaman tosi hyvän.