Maanantaina oli ihan oudot valkkutokot, kun ei ollut mitään herkkuja! No, ehkä ensi maanantaina taas ;)

Tehtiin paikallaolot alkuun. Luu teki taas kaksi istumista, koska ekassa liikutti toista tassua, kun palasin luokse (ja ehkä vähän provosoin). Namit tassuilla. Muuten ok.

Omalla vuorolla taas melko kisamaisesti. Namipalkkaa sai välillä. Seuraamiseen toivoin kaikkea vaikeaa ja sitä saatiin. Kääntyiltiin tosi tiheään, mentiin päin seiniä ja muuta. Itse hosuin alussa, mutta Luu skarppasi aika kivasti. Pari perusasentoa taisi mennä vinoon.

Tunnarissa edelleen rivi, oma nyt tokana. Aloitti hyvin ja reagoi omaan, mutta viiveellä ja nosti kiireissään viereisen. Uusinnalla ok.

Kaukoissa seiso-istulla alkava sarja. Tosi kivasti!

Ohjatussa verkot apuna. Molemmat puolet. Vasemmalle tähtäsi ensin viereiselle tunnarilaatikolle, joten pieni kaarros kapualle. Nostossa kääntyi hyvin. Oikealla keilasi verkkoa, mutta kääntyi kumminkin.

Luoksetulo kokonaisena, mutta kierron kautta. Kivat asenne stopeissa, vika pätkä hitaampi. Vapautus takapalkalle.

Ehdittiin vielä uusia tunnari. Ensin oma toinen oikealta, tämän teki tosi hyvin. Sitten oma ekaksi. Nyt sääti ja meni ohi, vaikka selvästi reagoi omaan. Uusinnalla taas ok.

Lopussa ehdittiin tehdä nopeasti yhtäaikaa. Luu juoksi kerran ruudusta pois niin, että ohitti seuraamista tehneen Fredden ehkä 20 senttiä sen nenän edestä. Mä ja Piia taidettiin pelästyä enemmän kuin koirat. On niillä (tai ainakin sillä...) hurja luotto omaan kropanhallintaan! Kertoo toki myös siitä, mitä muut koirat ovat Luulle, kun se treenaa: ilmaa. (Mutta joo, vähän voisi jättää turvaväliä kavereihin!)

Sitä ruutua tehtiin ensin. Vähän kuuntelua merkillä ja pari kertaa ruutuun. Lähti molemmilla kerroilla taas vähän vinoon, mutta korjasi linjan ja meni hyvään paikkaan.

Idarista pelkkää seuraamista. Vasemmalle käännökset tosi huonoja, en käsitä mikä niissä on niin vaikeeta.

Ja muutama sivulletulo kiertoleikillä.

Sunnuntaina lepäiltiin ja osallistuttiin (koko perheen voimin ;) ) Ympyröi koirasi herkuilla -haasteeseen: