Lauantaina tokoiltiin Lean ja Maijun kanssa. Ilman master plania, lähinnä pientä korjaussarjaa ja tekniikkajuttuja.

Tein ensin kiertohässäkän noutoja. Tarkoitus lähinnä vahvistaa suuntia (=jätin Luun väärän puolen kapulan taakse), mutta päädyttiin vääntämään vasemman suoraan nostosta. En käsitä, miksi se haluaa niin sitkeästi nostaa tämän takaa! Tehtiin ihan perusnostotreeniä läheltä. Laitoin yhden hyppyesteen laudan ohjuriksi, mutta eipä se mitään pidätellyt. Tulokulma vaikutti, jyrkemmästä sivusta tullessa lähti aina kaartamaan taakse.Säkällä tästä jäi joku ajatus hautumaan, saa nähdä :D

Maiju liikkuroi meille luoksetuloa. Yritettiin, tuloksetta, saada Luu istumaan. Ensin pysäytin kaksi kertaa istumaan ja palkkasin riehakkaasti. Sitten pysäytin seisomaan, seisoi. Sitten sama niin, että annoin tosi painokkaan käskyn (josta on joskus istunut), seisoi. Sitten Maiju huusi istumista pysähtymisen ja pysähdyksen aikana, seisoi. Sitten tein vielä niin, että pysäytin samalla suoralla seisomaan, istumaan ja seisomaan, kaikki oikein.

Väliin tehtiin rauhallisempina juttuina tunnari ja kaukoja. Tunnarissa rivi lähelle seinää, oma ekana. Hyvin teki! Toinen niin, että riehutin lelulla ennen lähetystä, hyvin tämäkin. Kolmas vielä riehuttamalla, mutta oma keskellä riviä. Yhtä hyvä!

Sitten vielä lisää juoksutusta, huoh. Pari tolpankiertoa verkkoavuilla. Heitin lelun häiriöksi, ei juuri ollut. Näissä treenattiin myös alkua.

Lopuksi vähän mene-juttua "päin seinää". Niin hullu Luukaan ei ole, että juoksi täysiä päin, mutta aika lähelle menee hieman kysellen.

Metsälenkki vielä kavereitten kanssa.

Sunnuntaina meillä oli Tanjan ryhmän aksatreenit korvauksena peruuntuneista. Rata näytti paperilla paljon vaikeammalta, mutta putki-irrotukset ja leijeröinnit olikin Luun kanssa tosi helppoja. Alku meni ihan ykkösellä! Puomi oli kohti nurkkaa ja ohjaajan piti sivuirrota. Siihen saatiin kivasti toistoja

Yksi vaikea välistävetokohta oli, ja sitä lähinnä treenattiinkin. Lopulta Tanja sai patistettua mut sen verran rohkeasti liikkeelle, että alkoi onnistua jotenkin. Erinomainen treeniaihe kyllä mulle! Puomi oli kohti nurkkaa ja ohjaajan piti sivuirrota. Siihen saatiin kivasti toistoja, kun vaikea kohta alkoi aina siitä. Lopulta otettiin vauhdilla koko puomin kautta ja meni kuin menikin suorilta alas asti! Nää on kyllä niin vaikeita, vaikka ollaan oikeasti treenattu tuota tosi paljon, ja Luu tietää, mihin mennä.