Mulle ehti tulla kolmen viikon ja Luulle peräti kuukauden agilitytauko, hui! Siihen nähden homma pysyi yllättävän hyvin hallussa. Vaikka kaoottista se toki oli.

Meillä oli viimeisen kesäkauden kerran kunniaksi kisat. Radan sai taas suunnitella itse. Kiva, koska halusinkin jotain 1-luokan hyppärin tyyppistä treeniä. En vaan saanut kovin hyvää suunnitelmaa aikaiseksi, mutta jonkunlaisen 17 esteen pätkän kuitenkin. Ensimmäinen yritys oli sarjaa kaaos. Miljoona kieltoa ja hyllyä. Alussa oli yksi 65-rima tiukassa kulmassa ja Luu tuli siitä monta kertaa ali. Sitten se kaahotti suorasta putkesta suoraan maalihypylle (jonne joku oli jättänyt lelun odottamaan). Sitten mentiin yksi putki väärästä päästä. Ja sitten otettiin vielä ainakin pari kieltoa. Aika oli jotain yli 50 sekuntia, mutta siinä ajassa mentiin aika monta estettä :D

Mutta yksikään rima ei tippunut! Tai yksi, mutta se ei kuulunut rataan ja Luu roiskaisi sen huidellessaan vailla päämäärää, joten sitä ei lasketa. Kaikki rimat olivat nyt testin vuoksi maksikorkeudessa 55-65 cm.

Sitten mentiin toinen kierros ja Marke paljasti kisan säännöt. Voittaja olisi se, joka parantaisi eniten aikaansa. Jei, meillä oli siis hyvät mahkut :D Toinen yritys oli vähän parempi, mutta ei paljon. Nyt ohjasin sen kolmoshypyn eri tavalla ja menin vekkaamaan. Silti Luu tuli ensin ali. Sinne hyllyputkeen se meni nyt oikeasta päästä, josta syystä huomasin, ettei mun alkuperäinen ohjaussuunnitelma seuraavilla esteillä toiminut alkuunkaan. Siinä kieltoa ja säätöä. Sitten tuli vielä ainakin yksi kielto liian ennakoivasta valssista. Ja yksi rimanpudotus. Mutta muuten, pätkittäin, ihan jees. Aika parantui kyllä kymmenisen sekuntia. Tultiin toiseksi.

Marken laskiessa aikoja saatiin treenailla pätkiä. Tein sitä vaikeaa hyppyä ja Luu alkoikin mennä yli. Näki kyllä, että se on sille vielä vaikeaa. Kerran kaatoi siivekkeenkin, kun kompuroi.

Sitten tein sitä putken jälkeistä vauhdikasta kohtaa, jossa mun alkuperäinen suunnitelma ei vaan toiminut. Treenasin sen sitten toiselta puolen viskileikkauksella, joka parin yrityksen jälkeen olikin ihan hyvä.

Sitten tehtiin vielä kolmas kierros, jolle sai ajan, mutta se ei vaikuttanut enää kisaan. Nyt oltiin jo aikas hyviä! Muuten täysin puhdas rata, mutta kepeiltä yksi kielto, kun Luulta lähti vähän mopo käsistä. Muuten kaikki toimi ja rimat pysyi <3

Ja miksi halusin sitä 1-luokan hyppärin tapaista treeniä...? No koska ilmoitin Luun juuri kisoihin 1-luokan hyppärille! Ompahan sitten tehty sekin korkkaus.