Huoh, mitkä treenit eilen! Krista koulutti rata-teemalla, ratana oli joku Anne Huittisen treenirata. Ei mikään mahdoton, mutta muutama hankala paikka rytmittää. Ja pari putkeen irrotusta. Yksi mahdoton leijeröinti. Jne.

Ei päästy Nipsun kanssa kuin muutaman esteen pätkiä. En löytänyt millään rytmiä, en osannut vetää, en saanut lähetettyä. Nipsu oli kuin saippuaa, jota yritti märillä käsillä pidellä. Pienestä käden heilautuksesta se sinkosi aivan mihin sattuu, mutta ei vahingossakaan oikeaan suuntaan. Ja kun olisi pitänyt irrota, se jäi pyörimään ja räkyttämään.

Ei siitä sitten sen enempää. Yritetään unohtaa koko treenit parhaamme mukaan.

Meitä oli vain kolme, ja aikaa jäi parikymmentä minuuttia. Jäin sitten tekemään Luun kanssa muutaman puomin. Ehkä ei olisi kannattanut siinä mielentilassa, kun ärsytti jo valmiiksi. Teki pitkästä aikaa kaksi mokaa putkeen :( Ekasta motkotin ankarasti, mutta roiskaisi seuraavankin. Kokeilin sitten mökötystä, ja sainkin yllätettyä Luun. Tuskin tämäkään montaa kertaa taas toimii, mutta tehosi tämän kerran. Kuulostelin ja kurkin kulmien alta, että kovasti se kiipeili siellä kontaktilla ja tarjosi kaikenlaista. Sen jälkeen toistot onnistuivat.

Puomia ennen oli rengas, ja otettiin myös hyppyjä sitä ennen. Ekoilla toistoilla rikkoi renkaan ja lopuillakin hyppäsi vaikean näköisesti. Ihan kuin se ei hahmottaisi koko estettä.