Taitaa olla historiallisen pitkä tauko blogin päivittämisessä :D Tokoa on treenattu kuitenkin muutaman kerran sitten vapun, vaikka muutaman päivän taukokin pidettiin.

Lauantaina 2.5. oltiin Multisillassa Maijun ja Lean kanssa. Ei oo lappua, mutta tehtiin melkein kaikkea. Eka setti enemmän ja toka vähemmän kisamaisesti.

Idarissa mokasi maahanmenon, ei pysähtynyt ollenkaan. Ja näytti kuulemma koko liikkeessä jotenkin ankealta.

Ruudussa tehtiin oikeaan paikkaan menoa, ja oli vaikeaa, kun himmaili. Kokonaisuutena ei onnistunut. Alkoi myös flänkätä merkille, mistä piti myös vääntää.

Seuraavana päivänä oltiin Näyttämönpuistossa Katin, Lotan ja Maijun kanssa. Nämä treenit menivät lähinnä siihen, että yritettiin löytää puistossa harhailevalle collielle kotia. Kiinnikään se ei antanut ja hävisi lopulta jonkun talon pihaan, toivottavasti omaansa. Treenattiin sitten lopulta jotain aika pikaisesti.

Ruudun tein ensin niin, että vapautin ruudun takana olevalle lelulle. Sitten normaalisti ilman lelua. Meni hyvin!

Ohjatussa oli jotain sekoilua, kun pysäyttelin kapulalle, eikä oikein malttanut odottaa. Käskin sitten pysäytyksen jälkeen maahan, mutta sekin piti tehdä tosi nopeasti, ettei ehtinyt nostaa.

Maanantaina piti jättää valkkutokot väliin, kun tuli yksi kiireellinen työjuttu. Sen parissa meni sitten tiistaihin ja sitten tuli tietty migreeni.

Seuraavan kerran tokoiltiin vasta torstaina. Silloinkin vaan pientä höntsäilyä kauppareissun ohessa Turtolassa. Olin edelleen vähän tokkurainen, ja siinä mielentilassa ei kannata treenata mitään vaativaa :p

Luoksetulojuttuja kierrolla. Tuntumaa nurtsistoppeihin ja sivulletuloja.

Seuraamista. Tässä on ollut nyt huomio vasemmalle käännöksissä, varsinkin pysähdyksissä. Niissä Luu kyllä löysäilee heti, jos antaa yhtään löysää.

Jääviä erikseen palkkaillen ja vähän kaukojumppaa.

Perjantaina menin kakkosten iltakisoihin talkoilemaan. Otin koirat mukaan ja hommien jälkeen käytiin kävelyllä ja tokoiltiin Luun kanssa. Pienellä lenkillä onneksi lämpeni sen verran, että kykeni. Aivan jäätävän kylmä tuuli.

Ruutua edelleen paikkateemalla. Vaihtelin merkin etäisyyttä ylipitkästä vielä pidempään ja sitten lyhyempään. Ensin meni pitkäksi, joten himmailuongelmasta aletaan päästä eroon :p Sitten meni kyllä hyvään paikkaan joka kerta.

Ohjatussa nostot pysäytyksillä. Tässä taas jotain kaameeta säätöä. Ei meinannut reagoida pysäytykseen, yritti keskelle ja sellaista. Lopulta molemmat puolet suunnilleen oikeaoppisesti.

Luoksetulossa ei oikein saatu yhtään hyvää stoppia aikaiseksi, kun jätin kisamaisesti. Plääh.

Vähän seuraamista vielä loppuun.