Maanantaina treenattiin tokovalkussa, mutta siinä taitaakin olla tämän viikon treenit!

Ensin ruutu, tarkoitus tehdä kokonaisena (ruutuun asti), mutta ennakoi eteenmenossa. Lähti kyllä aika suoraan, mutta ennakoi poikkeuksellisen paljon. Ei ole helppoo. Ruudun jälkeen palkkailin vielä pelkkää meneä, mutta aika monta kertaa piti mennä, että meni ennakoimatta.

Zeta, kisamaisena liikkeenä ennen tunnaria. Mutta oli huono ja jätti istumattakin. Piti siis uusia.

Tunnarissa taas rivi. Nyt etsintä oli hyvä, mutta teki otteenkorjauksen. Uusittiin pelkkä palautus ja sitten kokonaisuus, nyt ok. Palautusvauhti on taas hiiidas, mutta en vissiin voi treenata kolmea asiaa yhtäaikaa :p Kaksikin on vähän liikaa.

Kiertonoutoakin ehdittiin vähän. Ensin hinkattiin alkua, jossa on alkanut mennä vähän huonoksi... Tässä pitää kyllä olla itse ehdoton! Kierrossa verkot. Yritti ensin kiertää koko verkkoa, pitkästä aikaa. Muuten ok. Ja vasemman nostossa kiersi taas taakse. Tätä ei ehditty kunnolla korjata, kun aika loppui.

Paikallaoloissa ei mitään erikoista. Luoksetuloa tein taas takapalkalla ja hoputuksellakin.

Lopuksi luoksetulon osia. Kokeilin kerran stoppiin nopeaa takapalkalle vapautustakin. Tämähän ei ole Luulla toiminut ikinä, mutta jostain syystä haluan taas kokeilla :D Nyt ei osannut yhtään odottaa sitä, joten oli ihan ok. Luultavasti alkaa vaan toistojen myötä löysäillä.

Seuraamistakin vähän, ihan jees.

Ja eteenmenoja... Sekä tyhjään että kahdelle vierekkäiselle pallolle. Palloille meni hyvin, tyhjään vaihtelevalla menestyksellä.

Tiistaina olin vaan hallikokouksessa ja kouluttamassa. Keskiviikon valkkuageja ei ollut kisojen takia. Ja torstaina koirat kävivät hammaslääkärissä. Tuitulta poistettiin hammaskiveä, ikenen liikakasvua ja yksi jo heilunut hammas. Luulta lähti yksi puolikas lohjennut sekä myös toinen huonoksi osoittautunut etuhammas ja vähän hammaskiveäkin. Nyt on taas puhtaat, joskin entistä harvemmat hammaskalustot :) Luu ei saanut herätettä ja oli koko illan ihan tööt. Loppuviikkokin otetaan varmaan aika rauhallisesti, vaikka se ei kipeältä vaikutakaan.