Pitkäperjantaina pidettiin lepopäivä. Lauantainakin koirat melkein. Olin kuuntelemassa Kuusiston Tiinan alkeiskurssikoulutusta kouluttajille ja iltapäivällä tein Syyn kanssa vähän tokoa. Testailtiin naminheittelypurkamisia ja Syy oli ihan tosi kiva! Tehtiin alo-liikkeitä ja erikseen ainakin kosketusalustaa ja pitoa tunnarilla.

Sunnuntaina olin talkoilemassa waolaisten epiksissä ja kisasin siinä lomassa pari rataa snookeria Syyn kanssa. Rataantutustuminen olikin paljon lyhyempi kuin olin luullut ja ehdin siinä ajassa suunnilleen todeta, että etukäteen kaavailemani rata on iiihan liian pitkä. Paniikissa yritin kehitellä jotain järkevämpiä vaihtoehtoja, mutta hyvin pitkälti menin sitten mielikuvaharjoittelun varassa :D Tein vieläpä kaksi eri versiota. Muistin lopulta molemmat radat ja mentiin esteet oikeassa järjestyksessä, mutta aika loppui vähän kesken kummallakin yrityksellä. Yksi rima ja keppivirheet pudottivat vielä pisteitä. Muutaman kerran Syy aloitti kepit oikein, mutta ekalla jätti näköjään vikan välin pujottelematta (tää onkin harvinaisempi virhe...) ja parilla tuli pois, kun kehuin vissiin liikaa. Paremmalla valmistautumisella ja pidemmällä tutustumisajalla tää ois ollut ihan hauskaa! :D

Maanantaiksi olin ilmoittautunut ihan tosi pitkästä aikaa Turkuun kisaamaan. Kaduin sitä jo aamulla, kun tie kutsui klo 6.30 :D Luvassa oli Salmen suoraviivaisia ratoja ja halusin testata, miten esteosaaminen kestää tämmöisillä radoilla. No, ei kestänyt ja kaduin lisää :D

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Ekalla radalla kepit onnistui!!! Sitten Syy ei vaan oikein irronnut mutkaputkiin, töksähti sekä 5 että 13. Osa oli varmaan mielentilaa, mutta jälkikäteen mietin, että saattoi myös ihmetellä noita ATT:n lähes mustia putkia. Keinulla räpelsi myös, mutta pienellä korjauksella malttoi odottaa. Puomilla tuli ehkä huono osuma ihan kontaktin yläreunaan, en nähnyt varmaksi. Valokuvista päätellen taisi tulla neljällä laukalla, eikä oikein osaa sillä vielä venyttää tarpeeksi, kun useimmiten tekee viidellä.

DSC_9951.jpg
Rita Larjava / Mageekuva

DSC_9952.jpg
Rita Larjava / Mageekuva

DSC_9953.jpg
Rita Larjava / Mageekuva

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Toinen rata oli ehkä kamalin. Keinulla en saanut Syyhyn mitään tolkkua. Kun käskin kontaktille odottamaan, se vaan loikki siitä pois uudestaan ja uudestaan... Kiellot myös parilta putkelta ja keppejä piti yrittää monta kertaa. Ja sillä vikallakin lopetti kesken, jolloin hipsittiin jo pois radalta.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Hyppärillä oli tuttu keppien aloitus, mutta eipä onnistunut enää! Oikoi kakkosen. Korjauksella ok. Tässä irtosi sitten ihan ok, paitsi vikalla mutkaputkella töksähti. Samoin loppusuoran päätti lopettaa jo kahden hypyn jälkeen :D Näistä ei tullut edes kieltoja ja saatiin todellisuutta nätimpi tulos 10. Ne kepit ja joku rima.

Voi Syy! Keinut taas tehotreeniin ja keppien kanssa jatketaan harjoituksia...