Hirveitä ei ehditä tässä viikon aikana tehdä, mutta koitetaan nyt vahvistaa sitä, mitä vahvistettavissa on. Tänään touhuttiin Luun kanssa kaksin lähikentällä. Tai oli siellä seurana pari joukkueellista jalkapallojunnuja... Ei ihan hirveästi häirinnyt. Lopussa Luu makasi Cuzin kanssa kentällä, kun ihan sen nenän edestä (melkein osui!) vieri jalkapallo. Ilmekään ei värähtänyt, olihan sillä tärkeä leikki kesken. Liikkis :)

Aloitettiin seuraamisjutuilla. Askelsiirtymiä, käännöksiä lähinnä vasempaan ja pysähdyksiä. Kokonaisuudessaan tuntui tosi kivalta. Taaempana sais olla, mutta oli jotenkin harvinaisen tasainen ja intensiivinen. Sivuaskelissa vasempaan sain sen liikkumaan hyvin. Peruutuksessa menee vinoon, mutta korjaa ihan hyvin perusasennon. Ne vasemmalle käännökset mua ärsyttää. Välillä tekee ihan ok, mutta yleensä ei vaan työstä kunnolla. Pysähdyksissä mokasi yhden "käännös oikeaan ja seis"sin, muuten hyviä.

Muutama jäävä vierellä kävelystä. Kaikki oikein.

Metallia taas niskasta kiinni pitäen ja hetsaten. Hitsi, sehän tekee tällä tavalla hyvin! Lieveilmiöitä odotellessa... Ekalla otin eteentuloon asti, tokalla lähetin kiertämään ja palkkasin vauhdista.

Tunnari. Otin tuulettuneet kapulat parvekkeelta, joten ei ollut muita tuoreita hajuja. Helpotettu versio siis. Ei ongelmia, toikin aika nätisti.

Merkkiä, jonka ympärille vein ja heittelin leluja, metallin ja yhden tunnarikapulan. Alussa vähän kyttäili ja jäi muutaman kerran merkin eteen. Sitten alkoi tehdä paremmin. Lähetin myös epämuodollisemmin. Tolpankierron kautta teki ihan törkeän hyvin.

Kaukoja. Alkuja ja ekoja nousuja takapalkalla. Ei tietty jumittanut. Sitten vielä vähän tekniikkaa loppuleikkien lomassa.