Varattiin Maijun, Miinun ja Annukan kanssa pahimmaksi pakkaskaudeksi tunnin vuoro Meirän hallilta keskiviikoiksi. Tänään oli ensimmäinen kerta ja pakkasta kaikki kolme astetta... No, kiva silti treenata lämpimässä, kuivassa ja valoisassa. Tehtiin ensin kymmenisen minuuttia yksitellen, sitten hetki yhteisesti ja loppuun paikallaolot.

Luu aloitti sillä ruutuhommalla. Miinu oli leluvahtina ja mulla oli nyt lisäksi itselläni toinen lelu. Ekalla ryysi taas läpi, mutta sitten alkoi stoppailla ruutuun. Meni nyt ainakin tarpeeksi syvälle, kerran nauhan ylikin. Otin lopulta vain muutaman ruutuun lähetyksen, enkä vapauttanut kertaakaan lelulle. Katsotaan taas ensi kerralla, mihin tämä etenee.

Stoppeja tuolinkierrolla. Tehtiin kolme tai neljä stoppia. Yhdessä hidasti ensin parilla askeleella ja lukkojarrutti vasta sitten. Muut olivat hyviä. Avustin pienellä vartaloavulla.

Kaukoissa keskityttiin häiriöihin. Tai siis yritettiin tehdä juuri päinvastoin ;) Maiju ja Miinu heiluivat mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla, Maiju kävi vähän maissakin. Aluksi Luu häiriköityi ja yhdessä vaiheessa ahistuikin, mutta kokosi itsensä ja skarppasi lopulta oikein hyvin. Palkkailin pääasiassa pelkästä keskittymisestä, mutta kun Luu oli hyvin, tehtiin muutama yksittäinen vaihtokin maata ja kurrea.

Loppuhässäköissä tehtiin vähän seuraamista. Alkoi tosi huonosti (pää edessä ja paikkakin seilasi), mutta parantui aika pian. Levotonta se taas oli, mutta palkkailin hyvästä paikasta.

Ja vielä pitotreeniä puisella. Aluksi yritti vähän mälvätä, mutta lopetti huomautuksesta. Sitten pystyi mm. seuraamaan kapula suussa. Tein pari eteentuloa kierrolla, ihan lyhyellä matkalla. Näissä ei purrut yhtään ja tuli suoraan, hyvä Luukkis!

Paikallaoloista ensin istuminen. Oltiinkohan pari minsaa...? Kävin kerran palkkaamassa, muuten olin piilossa koko ajan. Kiltisti pysyi. Oli tosin koko ajan äksöniäkin, kun muut kävivät palkkailemassa ja vieruskaveria piti kerran korjata.

Myös makuu pari minsaa. Luu oli reunassa, maahanmeno ekana ja nousu vikana. Tosi hyvin oli taas. Kerran maiskautti suutaan (leuka koko ajan maassa) ja käänteli katsettaan, kun Berttaa käytiin palkkaamassa. Pysyi kuitenkin ihan coolina. Olin koko ajan piilossa, mutta kurkin pressun yli.

Tuittu oli katselemassa ja teki lopuksi ehkä kymmenen metriä seuraamista ;) Se sai muutaman Frolicin ja joi Ellin lihapullavedet.