Keskiviikkona palattiin treenitauolta suoraan aksatreeneihin. Hermanni oli suunnitellut keppitreenit.

Hersku260220.jpg

Kolmonen kokeiltiin kerran ilman verkkoakin, muuten pidettiin apua ihan suosiolla. Kolmosella ei kestänyt valssia ennen keppien loppua, mutta näitä on tehtykin tosi vähän. Edelleen treenien painopiste on niissä aloituksissa. Ysiä ei ollut, vaan kasilta mentiin suoraan kepeille. Siinä tuli vauhdissa joku moka, mutta onnistuikin monesti. Tässäkin jollain toistolla lopetti kesken, mutta muuten kepitti hyvin loppuun, vaikka jäin taakse. 16 yritettiin valssin kautta, mutta se oli vähän liian vaikea kuvio, kun meni niin ahtaaksi. Lopuksi tehtiin vielä suorempi kovavauhtinen sisäänmeno nelosputkesta. Se meni hyvin! Kokonaisuudessaan Syy oli aika kiihkeällä tuulella (varmaan tauosta johtuen) ja iso osa ajasta kului makoiluun ja perusasioista muistutteluun :p

Torstaina ehdittiin tehdä perinteinen treenisetti, eli ensin aksajuttuja ja sitten tokoa, tällä kertaa oltiin meidän ryhmästä ainoina paikalla. Syy teki puomin käännöksiä alastulolta ja yhden (superhyvän!) koko puomin suoraan. Keinulla yritin tehdä valssia ja pientä hämyohjausta putkeen, Syy kesti sen joka toisella toistolla.

Luun kanssa tehtiin rallyssa vähän taas hihnankin kanssa, kehääntulo- ja aloitusjuttuja. Lisäksi vähän kaikenlaisia temppuja.

Syyn kanssa tehtiin muutamaa mahdollisimman helppoa tokojuttua ja taisi se jotain pystyä tekemäänkin.

Lauantaina käytiin tekemässä pelkkiä sileitä. Syy tokoili kaksi settiä ja oli jopa aika kiva! Tehtiin ainakin platzia, jääviä, luoksaria, suuntia leluilla (oikea ja vasen sekä takana erillisenä) ja pitoa. Suunnissa tuli taas joku haukku, mutta kerran jopa korjasi suuntansa itse ja tunteiden kuumentumatta, vaikka lähti ensin väärään suuntaan <3

Luulle heittelin vähän kylttejäkin kentälle ja jaksettiin taas hinkuttaa vähän hihnankin kanssa. Molemmista on kyllä hauskempaa opetella vaan uusia juttuja.

Sunnuntaina osallistuttiin games-epiksiin! Luukin pääsi menemään, otin molemmille startit sekä snookeriin että gambleriin. Vähän joutui tekemään kompromisseja, kun mun pää ei riitä suunnittelemaan molemmille ihan omia ratoja. Snookerissa yritin ihan samaa ja gamblerissakin käytännössä samaa.

Koska oli vaan epikset, niin snookerissa lähdettiin roheesti yrittämään kolmea seiskaa. No ei ehditty, molemmilla loppui aika loppuosuuden kutosella. Syy ois voinut päästä aika pitkälle, jos koko plaani olisi mennyt sujuvasti, mutta sen kanssa tuli useampi kielto ja töksähdys. Luunkaan kanssa ei mennyt sujuvasti, vaan olin itse jotenkin ihan hukassa ja unohtelin rataa. Luu otti lopun aalta virheen, joten sillä jäi vika vitonen saamatta. Syy veti siis pidemmän korren ja olikin pikkumaksi-maksien kolmas. Olin ihan varma, että sen matka tyssää loppuosuuden kepeille, mutta vähänkö hienosti hän malttoi mennä!

Luun snooker

Syyn snooker

Gambler meni sitten ihan sekoiluksi molempien kanssa. Itsellä jo vähän päivä painoi, kun tämmöiset kisat tietty etenee hitaasti ja mulla oli vain yksi banaani eväänä. Aamupalan voimilla vedettiin siis sinne iltapäivä-viiteen :/ Arvoitukseksi jäi, miten suunnitelmat ois toimineet onnistuessaan, kun nyt sattui kaikenlaista. Luu juoksi heti alussa ohi puomista ja mm. hyppäsi pois aalta... Loppu-gambleen tuli liian kiire, kun Luu oli just ajan loppuessa mennyt kepeille ja sitähän ei sieltä kesken saa pois :D Syyllä meni vielä kuusi ekaa estettä hyvin, mutta sitten säädettiin urakalla. Gamblea en senkään kanssa ehtinyt kunnolla yrittämään, kun oltiin ajan loppuessa ihan väärässä paikassa. Mutta Syylle pisteet taas onnistuneista kepeistä! Ekan puominkin osui hyvin, toka sitten levähti. Luu haali kuitenkin sen verran pisteitä, että pääsi pienessä luokassa kolmanneksi.

Luun gambler

Syyn gambler

Pelejä ois kyllä kiva päästä tekemään useammin, niin alkaisi ehkä itsekin oppia jotain! :D

88012398_10157980100989265_4643301925528