Maanantaina Luun tokovalkku.

Tehtiin paikallaolot taas alkuun. Ei yllättäen ongelmia maahanmenon kanssa :)

Luun oma vuoro oli tällä kertaa vikana ja se näytti jo vähän huolestuneelta pitkästä odotuksesta ;) Tehtiin kokonaisuuksia, mutta keskityin aika paljon liikkeiden alkuihin ja muistuttelin kontaktinpidon tärkeydestä.

Tehtiin ensin luoksetulo suorana. Kivalla asenteella tuli sivulle.

Ruutu muuten kokonaisena, mutta ei loppukävelyjä. Ihan ok. Tässä saatiin vähän hinkata alkua, kun kontakti tahtoi jäädä matalaksi.

Ohjatussa ei mitään erikoista.

Sitten seuraamista, johon aika paljon askelia ja peruutusta. Peruutuksessa aukesi jonkun verran, mutta oli kuitenkin suht hereillä. Muutama äänikin saatiin aikaan, joten seuraamisen pikkujuttuihin skarppaaminen vauhtiliikkeiden jälkeen vaatii selvästi treeniä.

Kaukoista tein sarjan lyhyellä etäisyydellä. Yksi vaihto piti uusia, muuten ok.

Loppuun vielä sivulletuloja Riitan häiriköidessä lelulla. Tuli sieltä oikeannäköistäkin tsemppausta esiin.

Lenkin jälkeen tulin vielä tekemään Syyn kanssa pienen treenin ja omat fysiikat. Aika myöhäiseksi meni taas :D

Syyn treeneistä ei jäänyt nyt mitään mieleen, normisettiä tehtiin. Paitsi vähän aloiteltiin hypyn kanssa. Lähinnä tehtiin odottamista. Se sai olla myös mukana mun treeneissä, mutta ei ehkä saa olla jatkossa :D Ajattelin, että kyllä se jossain vaiheessa kyllästyy, ottaa Luun makoilusta mallia tai jotain, mutta ei, kyllä se vaan jaksoi riekkua.

WP_20170206_22_10_19_Pro.jpg

Tiistaina Luu sai vihdoin lepopäivän ja Syy pääsi omiin treeneihinsä.

Tehtiin juoksemista apparin luokse ja takaisin. Ensin vaan edestakaisin, sitten sivulletulojen kanssa ja sitten vielä hypyn kanssa. Hyvin osasi mennä hakemaan namia.

Ruutu ensin näytetyllä lelulla niin, että ihmiset seisoivat vähän matkan päässä ruudun vieressä. Sitten sama valmiilla lelulla. Hyvin molemmat.

Noutojutuista tehtiin käteen palautuksia kapula matkalta nostaen ja sivulla pyörimistä. Jälkimmäisessä saatiin ehkä vähän kestoa kasvatettua, kun Kati naksutteli. Mutta on se aika hassu pieni <3

Muiden kanssa yhtä aikaa keskityttiin lähinnä yhdessä olemiseen, mutta vähän siinä myös jotain seuraamisjuttuja.

Keskiviikkona oli valkkuaksojen vuoro ja treenasin pitkästä aikaa Nipsulla!

Kelloteltiin radan alusta yhden hypyn kierrätyssuuntaa ja treenattiin vaikeaa kuviota Helinin viikonlopun minien radalta.

Nipsu oli nopeampi pidemmän kautta, kuten arvioin oikein. Tosin se ei onnistunut kerrasta, kun sain jotenkin ennakoitua Nipsun kääntymään väärään suuntaan. Että kumpiko nyt sitten olisi ollut kisassa parempi valinta... :D

Kepit kohti seinää palkattiin ensin, mutta toistojen myötä ne alkoivat mennä tosi huonoksi. Lopulta treenattiin sitä pätkää ilman pujottelua. Sain sen onnistumaan ekalla kerralla, mistä tietty tuuletukset! Mutta sujuvaksi ei saatu millään, aina olin vähän myöhässä. Vaikea sitä oli hyväksi toki saadakaan.

Lopuksi vielä pikkupätkä, että saatiin yksi puomitoisto. Etupalkalla teki tosi hienosti.

Mulla ei ollut omia koiria edes mukana, kun oli vähän kylmä maatuttaa autossa. Nipsulla oli siis ihan laatutreenit :)