Pidettiin ihan kaksi lepopäivää leirin jälkeen. Maanantaina mentiin kyllä tokotreeneihin, mutta ne päättyivät heti alkuunsa ukkoskuuroon.

Tänään mentiin ennen agitreenejä jäljestämään Niihamaan. Tallasin 650-metrisen jäljen. Keppejä nyt vain viisi, kun oli tiukahko aikataulu... Maltoin vanhentaa ehkä 50-55 min.

Luu oli jo janalla ärsyttävä säätäjä, meinas mennä hermot. Yritti poukkoilla ties minne ja jouduin lähettämään pari kertaa uudestaan. Ja sitten lähti takajäljelle. Jäin vaan janalle odottamaan ja tulikin kohta samaa reittiä takaisin. Siitä päästiin lähtemään. Luu kaahotti ja pidin liinaa ehkä liian löysällä. Parit ylimääräiset ympyrät tehtiin, mutta pysyttiin vissiin jäljellä johonkin ekalle kepille asti. Jota Luu ei kyllä nostanut, mutta kakkoskepin paikan muistin ja sinne asti ei selvitty. Luu lähti vetämään mua suuntaan x. Kovin varmana meni, ehkä jäljestikin jotain. Tuolla oli polkuja ja varmasti harhojakin. Jonkin matkaa menin perässä, mutta sitten alkoi hermostuttaa treeneihin ehtiminen ja eksyminen, joten pistin pelin seis ja palattiin autolle.

Treenattiin taas ilman Samua Saaran ja Mapen kanssa. Ja taas tehtiin Marekovicia. Alkuperäinen rata näytti tältä, mutta säästettiin vähän kantamista ja muokattiin siitä tämmöinen:

muokattu-normal.jpg

(Upeaa Paint-taidetta!)

Luu oli tässäkin lajissa alkuun ihan liian kierroksilla ja keskittymätön. Rimoja lensi ihan urakalla. Kyllä se siitä sitten rauhoittui ja alkoi hypätä sekä keskittyä paremmin.

Kepeille asti ei ollut mitään ongelmaa, hyvin kesti kakkosen päällejuoksun ja meni kepeille oikein. Hyppyhässäköissä säädettiin. Kutosen vastakäännöstä ensin jopa kielsi. Seiskalla aina vähän lensi, mutta ihan sama. Kasilla ja ysillä tiputti rimaa.

Putkesta kääntyi hyvin ja 12-13-14 piti rimat joka kerta. Estevälit oli jotain melkein 10 m :D 15 saksalaisella, siinä kanssa tippui rimaa. Ei kestä näissä(kään) mun huonoutta yhtään, vaan ajoissa pitää olla ja katse pysyä laskeutumispaikassa. Ensin oli vaikeuksia saada 17 takaakiertoon, kun otti viereistä hyppyä. Onnistui, kun suuntasin vaan rimaa kohti, enkä peittänyt siivekettä. Ja ihan ääntäkin huomasin tässä käyttää ;) 18 piti tehdä niistolla, sylivekillä lähti kepeille.

Lopussa vielä 20 vastakäännöksellä ja 21 pakkovalssilla. Ihan jees. 22 oli muuten muuri, vähän matala vaan.