Eipä alkanut treenit tänäänkään kovin vahvasti. Ensin hermot kiristyivät lämppälenkillä, kun talutin kaikkia kolmea. Yksi vetää eteen, toinen taakse ja kolmas mahdollisimman kauas kahdesta muusta. Lisäksi viimeksi mainittu jää pientareille seisomaan ja yrittää jatkuvasti vaihtaa selän takana puolta. Yhdessä kolmesta ihan kivasta koirasta tulee rasittava kolmikko. Kun pääsin vihdoin halliin (myöhässäkin vielä) ja aloin tutustua rataan, silmissä alkoi näkyä tähtiä. Tai tarkemmin sahalaitakuvioita. Migreeni, great. Ja lääkkeet kotona. Onneksi sain Markelta 600:n buranan ja omaan vuoroon mennessä näkökenttä olikin selkeytynyt. Helpottaa kummasti ohjaamista, kun näkee kunnolla ;)

Radassa oli joku 25 estettä, mutta mentiin pätkissä. Enemmän ja vähemmän tarkoituksella. Tehtiin kaksi kierrosta, molemmilla samaa rataa. Alkuun ihmisnuoli ja takaakierto. Tämä onnistui jopa, vaikka Luulta tuli kyllä äänekästä vastalausetta aina, kun joutui jarruttamaan. Takaakierron jälkeen oli yllättävän vaikeaa saada Luu putken ulompaan päähän.

Seuraavalle hypylle tein saksalaisen, ja se onnistui kerrasta! Itse asiassa se onnistui joka kerta, mutta kerran tippui rima. Pääsin hyvin liikkumaan alta pois ja Luu tuli kiltisti päällejuoksulla mukaan :) Harjoitus todellakin auttaa! Keppien jälkeen takaakierto-päällejuoksusuora kolmella hypyllä ja putkella. Putkelle tuli vähän kiire, mutta hypyt ehdin ohjaamaan jo aika hyvin. Rimoja tippui vaan joka kerta, vaikka olivat matalampia.

Sen putken jälkeen tulikin vaikea kohta ajoittaa ja rytmittää. Pitkittäinen hyppy, jonka jälkeen kaksi hyppyä suoraan ja tiukka kurvi takaisinpäin. Oli pakko rytmittää sitä pitkittäishyppyä, sillä jos vaan menin, Luu kaarrotti suoran ekasta hypystä ohi, kun hyppäsi niin pitkälle. Ja kun rytmitin, tuli hirveä kiire suoran päähän. Luu kääntyi sen kyllä aika kivasti, jos ehdin tehdä yhtään mitään. Seuraavaan kohtaan tein back-lapin. Se toimi hyvin, paitsi että siinäkin tiputeltiin rimaa muutama kerta.

Lopussa neljän hypyn serpentiini, joka seKIN meni hyvin. Tai siis niin, että uskalsin liikkua ja ehdin ohjata. Joku rima kyllä tippui siinäkin ja viimeisen hypyn Luu hyppäsi pari kertaa siivekkeen yli... Ekan kerran näin vaan sivusilmällä, että oli aika ison näköinen loikka. Toisella kertaa näin sitten paremmin, että hyppäsi tosiaan siivekkeen yli ja taisi saada osumaakin siitä pystypuusta. Turvallista matkaa...

Puomi ja aa mentiin molemmat pariin kertaan. Kaikki ylösmenot hyvin! Puomit meni jopa aika vauhdilla, mutta osui ihan selvästi. Yhdellä puomin alastulolla tuli vähän pitkäksi (pysähtyi maahan), mutta niistä en ole nillittänyt, käsken vain korjata. Pääasia, että tulee lujaa ja alas asti.

Rimoja roiskui tänään aika huolella, mutta muuten Luu oli paljon paremman tuntuinen kuin eilen. Pitäisköhän käydä lauantai-iltanakin treenaamassa ja päästelemässä ne isoimmat höyryt...