Sunnuntaina ei tehty mitään muuta kuin käytiin metsälenkillä. Tänään tuttuun tapaan tokovalkun treenit. Tuli pitkästä aikaa tosi kylmä! Ei näistä kevään keleistä ota selvää.

Luu aloitti kaukoilla. Namipalkkaa parista aloituksesta. Tiesi varmaan, että oikein odotin pääseväni yllättämään kontaktin unohduksesta ;) Tapitti jo ennen liikkurin käskyä... Itse kaukoista ei tullut mitään. Yritin tehdä S-I, mutta ei tehnyt istumista kertaakaan puhtaasti. Lähempää joo, ja korjauksella joo, mutta ei muuten. Oli muutenkin jotenkin keskittymätön. Tehtiin lopulta jalkapuulla se ja muutama muukin vaihto. Kaukoja pitää kyllä tehdä enemmän liikkuroituna! Ne jää niin helposti semmoiseksi omatoimihinkutukseksi.

Idari. Ekalle suoralle istuminen ja siitä namipalkka. Osasi! Seuruu oli keulivaa ja reagoi käskytyksiin. Kokonaisuutena S-M-I, asennot siinäkin oikein.

Ohjattua, jossa häiriköintiä palautuksiin. Maiju houkutteli lelulla ja nameilla. Ei nyt tietty enää tämmöiseen mennyt, mutta oikealta tullessa tuppasi kyllä jättämään peruasentoa vähän vajaaksi. Väisti myös, eikä tehnyt normaalia kaarta Maijun suuntaan. Eli vähän vaikutti kuitenkin. Mutta tuli kivaa vauhtia ja yritti. Merkit oli kivoja, nostot ei.

Luoksetuloa. Tässäkin piti tehdä alun kontaktia erikseen, mutta oli heti ok. Stopista annoin namia ja vapautin Maijulle, jolla oli salapalkka :) Stopissa liikkui paljon, mutta pisti kuitenkin voimaa ja yritystä. Vauhtiakin oli jostain syystä normaalia enemmän.

Paikallaoloissa tehtiin jotain häiriöitä by Miinu. Luu ei mennyt mhinkään. Paitsi makuun alussa jumahti, kun Miinu sanoi kohdalla pari hämykäskyä. Meni niistä ihan tiloihin, eikä mennyt maahan mun ekasta käskystä. Muuten ok. Sivulle nousi hyvin.

Lopuksi tunnaria. Rivi, oma ekana, välissä ja uudestaan ekana. Ei yhtään mokaa! Vaihteeksi näin.

Lisää kaukoja, nyt lähempää. Joku moka nytkin, mutta paremmin.

Merkkiä ja ruutua. Merkit taas hyviä ja meni joka kerta kunnolla taakse. Ekalla ruutuunlähetyksellä lähti mihin sattuu... Tokalla päätyi ruutuun, mutta hyppäsi hypyn matkalla. No, se oli melkein suoralla linjalla. Seuraavalla menikin sitten stopista huolimatta takanauhasta yli. Näki niin menosta, että meni kaahamisen puolelle, kun oli saanut vähän rallattaa. Loppuun sitten pysäytys puoliväliin matkaa.

Ai niin, tehtiin me vielä muutama hyppynoutokin muovikapulalla. Ihan ok.