Käytiin Luun kanssa illalla vielä tokoilemassa koululla.

Seuraamisesta ihan perussettiä, suoraa pätkää ja palkkaa asennosta. Paikka pysyi nyt hyvin, mutta vähän painoi. Ja se pää saisi olla pystymmässä.

Liikkeestä istumista ja istumassa pysymistä ympärillä kävellen. Ihan hyvin.

Puunkiertoja, kaksi läpi, stoppi ja läpi. Tuli lujaa ja liiraili liukkaall lumella hienosti.

Ruutua. Ensin taas näyttö. Ekalla meni ihan reilusti pitkäksi. Autoin oikeaan paikkaan ja sitten uusi yritys. Nyt parempi, ihan takarajalla. Palkkasin oikeaan paikkaan. Kolmas oli sitten tosi hyvä.

Noudon nostoja ja palautuksia puisella. Laitoin kapulan tolpan oikealle puolen ja käskin Luun kiertämään. Kerran tein saman niin, että heitin kapulan. Se oli vissiin liikaa eikä malttanut kiertää. Tuonnit oli ihan ok. Teki tosi huolellisesti ja hidasti vikat askeleet ehkä vähän liikaakin. Hyvä toki, että oli ajatus mukana.

Viimeiseksi tunnaria nyt jo tutulla tavalla. Ekalla nosti yhtä väärää. Ärähdin ja Luu meni taas kapuloiden viereen lituskaksi. Odotin, että jatkaisi itse, mutta ei. Odotti selkeästi uusia ohjeita. Uudella käskyllä jatkoi ja teki tosi hyvin töitä. Omakin nousi nätisti. Otin uudestaan samalla kapulalla. Nyt tosi hyvin, nosti oman nopeasti.