Alkuviikosta piti niin käydä treenailemassa kaikenlaista, mutta migreeni päätti toisin :p Keskiviikkona sitten aksaamaan muutaman treenittömän päivän jälkeen. Syy oli alussa tosi kierroksilla, välissä vähän parempi ja lopussa taas väsyi ja alkoi roiskia rimoja.

Hanna oli muokannut vaan valkun radasta kivan eskariversion.

HanDsku231019.jpg

Tehtiin alkuun keinua, koska tiesin, että ratatreenin jälkeen tuskin onnistuu. Eka pienellä vauhdilla ok, toka muurin takaa läpi ja kolmas muurin takaa pienemmällä liikehäiriöllä ok. Ja ok tarkoittaen vaan, että pysyi :D

Seuraavana tavoitteena oli päästä alku kepeille. Ei ihan kokonaisena mennyt, kun pieniä töksähdyksiä ja kepitkin onnistui vasta, kun laitettiin verkko oikealle puolelle, meni muuten kakkosväliin. Oli kuitenkin pyrkimys pujotella, eikä saanut semmoisia kisaraivareita. Pituus onnistui ensin hyvin (paitsi Syy kompuroi sen jälkeen :( ), mutta sitten alkoi kieltää. Yhdellä palkkauksella tämäkin parani. Muuten lopussa (putkelle 22) ei ollut mitään ihmeellistä, kaikki onnistui viimeistään pienillä ohjaussäädöillä. Niitä rimoja vaan alkoi tulla ja renkaankin hajotti kertaalleen.

Torstaina tokoiltiin ja saatiin Kaisakin seuraksi. Syy teki ensin rauhalliseen malliin vaan seuraamista, pitoa ja namien perässä juoksentelua. Sitten se sai odotella Inkan treenin ajan kevythäkissä! Alkuun kuului marinaa, mutta rauhoittui yllättäen ja oli ihan kiltisti :) Toisella kierroksella juoksentelua ja erottelua ruudulla ja kierrolla. Huutoa tuli vähän joka välissä ja tuli varmaan lopulta liikaa toistojakin, kun huononi vaan. Tämänkin jälkeen malttoi olla häkissään ja söi purutikunkin. Inka teki tosi rauhallisia juttuja, joten oli sopivan helppo häiriö.

Perjantaina oli hallikokous, joten pitihän samalla käydä treenaamassa. Syy teki tokojutuista seuraamista, tunnarin pitoa ja kosketusalustaa leluhäiriöillä. Pystyi ja ei pystynyt. Luu vähän rallyhöntsäili ja keksin taas uusia treenattavia. Esim. peruutus oikealla seuraten ei onnistunutkaan ihan automaattisesti. Syy teki vielä aksajutuista keinua, keppikulmia ja aata. Vauhdilla sain sen tekemään yhden laukan alastuloja, joten näitä karsittiin ihan rautalankametodilla. Vähän huonosti se askeleensa rytmittää ja olisi varmasti hyvä treenailla madalletulla, mutta katsotaan nyt...

Lauantaina käytiin _taas_ jäljestämässä. Syyllä oli jo semmoinen oikeaa jälkeä muistuttava pätkä, mutta ehkä vaan joku n. 300 m. Kulmia ja mutkaa ja neljä keppiä. Ja pieni janantapainenkin ;) Ensin keppimuistuttelu kahdella kepillä ja sitten jäljelle. Jäljesti välillä ihan tosi kivannäköisesti, vauhdikkaasti, mutta jälkeä "imien". Pari kertaa vähän hukkasi, mutta selvitti molemmat ihan itse turhautumatta. Kaikkiin keppeihin reagoi ja nosti, mutta tiputti heti ja olisi jatkanut jälkeä. Vikaa lähti jo tuomaankin!

Luu jälki oli pätkittäin melkoisessa ryteikössä. Luutahan se ei häirinnyt tippaakaan, se veti höyryjunana häntä heiluen ja suu hymyssä. Itse selvisin kuin ihmeen kaupalla loukkaamatta itseäni :D Kakkoskeppinä ollut minitikku jäi risukasaan, muut nousivat takuuvarmasti. Mulla jäi matkan varrelle janamerkki, jota lähdettiin vielä toiselle kierrokselle etsimään. Vaikka Luu ei mennyt enää yhtään jälkimoodissa, niin nostipa sen puuttuvan kepinkin vielä :) (Merkin löysin minä.)

72698005_10157609938859265_3737869523282

Sunnuntaina tokoiltiin tokorinkiläisten kanssa Levekin ulkokentällä. Tällä viikolla on ollut lämpimiä päiviä, mutta sunnuntaiksi sitten tietty viileni :D Mutta onneksi ei satanut.

Syyn kanssa ei ollut kovin kunnianhimoisia tavoitteita, koska se on ollut viime tokotreeneissä aika raskas. Turhautuu ja huutaa lähes kaikesta mahdollisesta. Tehtiin alkuun seuraamista orientoitumiseksi. Siinäkin ensin meni hermot, kun joutui korjaamaan pysähdyksessä paikkaa, mutta tasaantui sitten vähän. Luoksarin jättöjä tehtiin pari. Ja sitten kiertotötsien bongausta, kun "kaikki muutkin". Kentän reunoilla oli viisi eriväristä tötsää ja tehtiin ne ihan järjestyksessä. Perusasennosta en edes yrittänyt lähettää, joten piti tehdä naminheiton kautta. Ihan hyvin pysyi kuitenkin fokus oikeassa suunnassa ja aika kivasti bongaili. Vikaksi vielä ruutua, jossa on nyt alkanut huutaa siinä vaiheessa, kun menee alustalle. Tämä on nyt ehkä joku palkanodotukseen liittyvä juttu, joten pitää miettiä toistot vielä tarkemmin. Onnistuneisiin päästiin tämäkin treeni sentään lopettamaan.

Luukin pääsi avustamaan pariinkin paikkikseen ja siinä lomassa höntsättiin jotain pientä.

Tokoista ajettiin Katin kanssa hallille tekemään aksajuttuja. Olikin hyvät treenit, kun tuli tehtyä tehokkaasti ja koiraa tauottaen. Oltiin ensin tyhjällä vitosella, jossa Syy teki kuudella kepillä kulmia ja takanaleikkauksia. Nää meni tosi hyvin, mutta vaati toki maltin omaan liikkumiseen. Syy jopa hoksasi, että palkka tuleekin Katilta edestä :D Toisella kierroksella tehtiin muutama toisto pelkkää keinua vauhdilla ja liikkeellä. Nääkin oli tosi hyviä, alkaa olla parempi ajatus pysymisestä. Toisella kentällä vielä a-treeniä. Yksi toisto (persjätöllä) jäi vähän mysteeriksi, mutta kaikki muut teki nyt kahdella alastulolaukalla. Toisen saisi venyttää pidemmälle, mutta mietitään sitä sitten, jos ei varmuuden myötä rentoudu ja parannu.