Tänään tokoiltiin vaihteeksi koululla. Tuntuu kuin valaistus olisi joka kerta vaan hämärämpi :D Mutta aina siihen tottuu ja pystyy tekemään.

Ensin jumpattiin kaukoja tekniikkatreeninä. Ihan kivasti. Seiso-istuissa muutama eteenpäin pompsahdus.

Idari, S-M-I. Ok. Tää palkatta ja siirtymä kaukoihin.

Kaukoista kisamaisesti I-S-M, paitsi välimatkaa vaan kymmenisen metriä. Nyt onnistui maahanmeno ekalla toistolla, joten palkka siitä eikä enempää.

Pari suoraa luoksetuloa, nami sekä eteentulosta että sivulle siirtymästä. Ekalla taas loivaa banaania musta oikealle, suoristi kyllä eteen. Tokan tein niin, että merkit oli sillä banaanin puolella ihan lähellä, sen tuli suoraan. Loppuosan hidasti aika tavalla, ehkä oikeasti miettii niitä loppuasentoja.

Tähän väliin seuraamista palkatta, kehuin ja vapauttelin kyllä välillä, samoin huomauttelin. Alussa lähti keulimaan, sitten paikka tuntui pysyvän parempana. Jostain syystä ei painanut nyt YHTÄÄN, vaan pysyi tosi väljänä. Välillä törmäsi vasemmalle käännöksissä, niistä myös huomatus. Teki hyviäkin. Näissä toki mokailen itsekin, kun en vaan osaa kävellä.

Tunnari. Kahdeksan kapulaa sikin sokin. Hetsasin taas lähdössä vähän. Muuten hyvä, mutta saattoi ehkä käyttää viereistä suussa. En ollut varma, kun se tapahtui niin nopeasti. Tehtiin vielä toinen, se hyvin.

Lopuksi hinkutettiin ohjatus palautuksia. Samalla vahvistettiin kaaria, kapulat oli vaan n. kolmen metrin syvyydessä. Vasemman malttoi silti nostaa joka kerta takaa, vaikka joutui siis kiertämään ihan tosissaan. Palautukset taas ovat ihan tuuripeliä. En oikeasti usko, että Luu edes tajuaa sitä paikkaa niin tarkasti. Tuommoisena koirana vaan yrittää ja yrittää aina samalla innolla, eikä vedä hernettä kirsuun, vaikka saisi mielestään epäloogista palautetta. Ajattelin jättää nää hinkutukset nyt hetkeksi pois ja korjauttaa vinot vaan edessä uudella käskyllä. Riskinä on, että alkaa tehdä vaan huolimattomammin, mutta sen näkee sitten. Lisäksi voidaan tietty jatkaa niitä lähihinkutuksia, jos niiden avulla saataisin vaikka kriteeriä selvemmäksi.