Eilen päästiin pienen tauon jälkeen Luun kanssa aksaamaan. Ja tokotuskailujen jälkeen agility maistuu tietenkin harvinaisen makealta! :D Yhteen lajiin keskittymällä olisi paremmat saumat kehittyä, mutta puolensa tässä usean lajin valikoimassakin.

Rata oli aika kiva ja lyhyt. Kontakteista mukana pelkkä keinu. Semmoinen, että oli taas ajatustasolla mahkut selvitä koko 17 esteestä - ja tällä kertaa ihan oikeasti selvittiinkin.

Kakkoselle säädettiin ensin jarrua. Ei meinannut löytyä. Ykköselle piti vähän tavallaan sivuirrottaa, mutta luki hyvin senkin, vaikka olin jo jarruasemissa kutsuessa. Jos jotenkin käsi ylhäällä ja ohjaamalla kutsun ykkösen, on ihan turha kuvitella jarrua kakkoselle. Muutamalla yrityksellä sain Luun lopulta pysäytettyä ennen kakkosta, mutta melkoisen väännön vaati. Ei jääty sitä sitten ihan täydelliseksi hiomaan, kun kenelläkään ei ollut mennyt vielä edes hermot ;)

Se taisikin olla vaikein kohta. Loppusuoraa piti vahvistaa, mutta lopuksi irtosi putkesta eteen ennen putkea annetulla käskyllä. Keinulta vapautin kerran huolimattomuuttani, vaikka etutassut ei olleet maassa. Sen jälkeen yrittikin jäädä varmaan joka kerta 4onniin ja piti korjautella.

Ehdittiin kokeilla ihan eri vaihtoehtojakin. Kakkonen tuntui paremmalta sylivekki-jaakotuksella. Oli ehkä kokonaisuudessaan vähän hitaampi kuin ristiin hypäten, vaikka tuli toisaalta parempi linja kolmoselle. Mutta tuntuma oli parempi, koska siihen sain Luun kokoamaan paremmin ja homma oli paremmin hallussa. Yhdelle putkea edeltävälle hypylle kokeiltiin niiston sijaan back lappia ja se oli paljon parempi. Ensin vaan luotin liikaakin kaarrattamiseen ja sain Luun kääntymään liian tiukasti ja hyppäämään edestakaisin :) Ihan pieni saatto piti kuitenkin tehdä.

Kivaa oli!

Nyt tuleekin muutaman päivän treenitauko, kun olen työreissulla. Sunnuntaina mennään sitten taas puhkomaan toko-kuplaa.

Nipsu kävi tänään näyttämässä polviaan eläinlääkärillä. Piirahan epäili viimeksi löysyyttä toisessa polvessa ja halusin siihen varmistuksen. Priimaa onneksi pukkasi, ei saanut lääkäri polvia paikoiltaan :) Polvet on aikoinaan lausuttu nolliksi ja nollina ne olisivat edelleen lähteneet. Nipsu saa siis aksata edelleen ja jatketaan säännöllistä huoltoa samaan malliin.